Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodiče napořád - Langerovi

4. 11. 2017 | Televizní tipy
Markéta a Roman ke své vlastní dceři Elišce přijali do pěstounské péče Terezku a Jirku, dvě děti se zdravotním handicapem, i když to takhle původně vůbec neplánovali. Scénář a režie pořadu Rodiče napořád – Langerovi O. Špátová.

Markéta a Roman si přáli, aby jejich dceři Elišce přibyl jeden sourozenec a také chtěli někomu pomoci a dát mu budoucnost. Dlouho se ale nedařilo nalézt žádné dítě, vhodné pro pěstounskou péči právě v jejich rodině. Nakonec jim byla nabídnuta osmiletá Terezka, která je kvůli dětské mozkové obrně upoutaná na vozík a své biologické rodiče nikdy nepoznala.

Terezka z pořadu Rodiče napořád – Langerovi postupně do rodiny zapadla. V centru Kociánka, které pomáhá rodičům, pečujícím o postižené děti, se seznámili s Terezčiným kamarádem Jirkou. Netrvalo dlouho a začali si Jirku brát na víkendy do hostitelské péče.

Rodiče napořád - LangeroviHostitelská péče se potom změnila v péči pěstounskou. Dnes mají Langerovi doma tři děti, patnáctiletého Jirku, čtrnáctiletou Terezku a svou biologickou devítiletou dceru Elišku.

Rodiče napořád – Langerovi lze sledovat 4. 11. 2017 od 18,15 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rodiče napořád - Langerovi:

Rodiče napořád - Langerovi
Rodiče napořád - Langerovi
Rodiče napořád - Langerovi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků