Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rytmus roku s Hankou Zemanovou

17. 12. 2021 | Knižní tipy
Název: Rytmus roku s Hankou Zemanovou
Autorka:  Hanka Zemanová
Nakladatelství: Smart Press
Datum vydání: 2021
Formát: 210 x 220 mm
Vazba: pevná, celobarevná
Počet stran: 552
Cena: 842 Kč

Autorka bestsellerových biokuchařek připravila novou knihu, na které pracovala 3 a půl roku! Hanka Zemanová: "Život v rytmu přírody je léčivý. Každý měsíc v roce nám nabízí jiné dary. Říkám jim „pomocná ruka přírody“. Jsou to nejlepší superpotraviny, které máme úplně zadarmo k dispozici.

Kopřivy, pampelišky, bršlice, lesní borůvky, šípky, trnky a léčivé byliny, denní světlo a v noci úplná tma, v létě ohňostroj krásy, světla a hojnosti, v zimě ticho, tma a nebarevná krajina. To vše vyživuje a léčí naše tělo i duši. Jsou to ty nejobyčejnější věci, které jsou v ohrožení. Stejně jako živá úrodná půda, čistá voda, brouci a včely. Proto jsem o nich napsala knihu Rytmus roku.

Knihu, která pro vás bude užitečná pro celý rok i po celý život. Na každý měsíc jsem spolu se třemi lékařkami vybrala sezónní nápoje, jídla, elixíry i tipy, jak běžný život sladit s právě probíhajícím ročním obdobím. Když otevřete knihu, ukážu vám, jak prožíváme rytmus roku u nás doma. Přeju si, abychom ty zdánlivě nejobyčejnější věci z přírody společně chránili jako vzácné poklady."

Rytmus roku s Hankou ZemanovouCo tento krásný knižní projekt

objevuje a přináší?


 - proč je život v rytmu přírody lékem do naší doby
 - jakou pomocnou ruku nám každý měsíc podává okolní příroda
 - poklady z naší krajiny, které posilují imunitu, pohodu i zdraví
- Hančiny úžasné sezónní recepty na jídla, nápoje i blahodárné elixíry
- mnoho nádherných autentických fotografií, které nabízejí inspiraci, pozvedají energii a lákají vnést přírodu do života každého z nás

Výpravná kniha, rozdělená podle jednotlivých měsíců v roce, zachycuje, jak prožívá koloběh roku Hanka Zemanová se svou rodinou. Vznikala navíc ve spolupráci se třemi zkušenými lékařkami zaměřenými na středoevropské léčivé jídlo i byliny, tradiční čínskou medicínu, ajurvédu a antroposofii. Celou knihou prolíná slovo RYTMUS. Dozvíte se, proč nás léčí, jak nám dodává energii a vnitřní klid a proč je život mimo přirozený rytmus zdrojem nepohody a neuspořádanosti.

Kniha je určena pro všechny, kteří se touží s rytmy přírody více intuitivně propojit a kteří chtějí pro podporu své rovnováhy používat ty nejdostupnější dary z nejbližší přírody. Je jak pro lidi z venkova, tak pro ty, kdo žijí ve městě – zkrátka pro všechny, kdo mají o víkendech raději výlety do přírody než do obchodních center. A kteří mají chuť každý měsíc udělat něco přirozeného pro udržení svého zdraví a pohody.

Každý měsíc v roce je něčím mimořádný a výjimečný. Vždy se můžeme těšit na jiné dary a prožitky, které v jiné části roku nezažijeme. S Hančinou knihou, která nabízí jak praktickou inspiraci, tak zdroj krásy i informací o přírodní moudrosti, bude tato cesta mnohem snazší a okouzlující!

O autorce knihy Rytmus roku s Hankou Zemanovou:


Hana Zemanová (*1975) vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. Je autorkou nejprodávanějších knih o biopotravinách: Biokuchařky a BioAbecedáře. V září 2016 vyšla její třetí kniha, kompletně přepracovaná Biokuchařka, která se jmenuje Nová biokuchařka Hanky Zemanové.

Hana pochází z Prahy, ale od roku 2005 žije na venkově nedaleko Sedlčan. Je maminkou dvou dcer, Natálky a Elišky. Už téměř 25 let se Hanka profesně věnuje ekologickému zemědělství, biopotravinám a zdravému životnímu stylu: tedy objevování souvislostí mezi tím, co jíme, jak to vzniká a jaký vliv má současné moderní zemědělství a potravinářský průmysl na celou přírodu a lidské zdraví.


Tuto knihu Rytmus roku s Hankou Zemanovou koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Smart Press.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rytmus roku s Hankou Zemanovou:

Rytmus roku s Hankou Zemanovou
Rytmus roku s Hankou Zemanovou
Rytmus roku s Hankou Zemanovou
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles