Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Seriál Einsten 2 odstartuje Nelly Řehořová jako stalkerka

29. 10. 2023 | Televizní tipy
Případy nesnesitelného génia se vrací na obrazovku televize Prima a Vojtěch Kotek bude jako Filip Koenig řešit vraždy. Einsten 2 bude opět rozplétat úmrtá a hledat vrahy. Jako první se bude vyšetřovat vražda mladé youteberky, a protože policie tápe, Filip jde na scénu. 

Mladou youtuberku zabije výbuch bomby během živého vysílání na sociální síti. Policie opět požádá o konzultaci geniálního profesora fyziky a přímého potomka Alberta Einsteina Filipa Koeniga. V komunitě youtuberů, kteří mezi sebou zápasí o milionovou zakázku na propagaci energetických nápojů, je několik vážně podezřelých. Když se jeden z youtuberů v přímém přenosu přizná k vraždě a následně spáchá sebevraždu, případ se zdá být vyřešen. Jenže Filip zjistí, že vše je úplně jinak. 

Seriál Einsten 2 odstartuje Nelly Řehořová jako stalkerkaA přesně tohle byla šance pro mladou herečku Nelly Řehořovou, která se ukáže jako nekompromisní stalkerka. „Byla to pro mě hodně netradiční role. Většinou hraju takové hodné holky nebo vtipné role a tady to byla moje první psychopatka. Stalkerka youteberky, která zemře,“ popisuje herečka svůj úkol a hned prozrazuje, že ona vrahem není. 

„Ale zjistím, kdo je vrah, a snažím se ho zabít, protože jsem tu holku tak milovala, že jsem jí byl úplně posedlá a chtěla pomstu.“ To přivedlo Nelly k hodně zajímavému natáčení, protože stála na kraji střechy a měla zahrát, že spáchá sebevraždu. „Měla jsem skočit ze střechy, ale mezitím Vojta Kotek natáhne síť, do které spadnu.“ Úkol nesnadný, takže na řadu přišla dublérka a figurína. „Dublérka byla připoutaná a nakláněla se za mě na hraně střechy.

Pak už ten pád za nás zvládla figurína. Klidně bych si kaskadérskou roli střihla, ale bezpečí je v tomto případě na prvním místě. Měla jsem padat do volejbalové sítě a ta byla dost úzká, takže to bych úplně neriskovala,“ vysvětluje Nelly, která má sama zkušenost s tím, když ji někdo obtěžuje. „Myslím si, že každý, kdo se pohybuje v showbyznysu, s tím má zkušenost. Nejlepší rada, kterou mám, je nereagovat. Když mě někdo pošle dotaz ohledně termínu nebo něco, tak odpovím, ale na jakékoliv zprávy, které už jsou za hranou, nereaguju a mám ty lidi většinou zablokované,“ razatně uzavírá Řehořová.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Einsten 2 odstartuje Nelly Řehořová jako stalkerka:

Seriál Einsten 2 odstartuje Nelly Řehořová jako stalkerka
Seriál Einsten 2 odstartuje Nelly Řehořová jako stalkerka
Seriál Einsten 2 odstartuje Nelly Řehořová jako stalkerka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky