Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Show Jana Krause 6.9. 2023

6. 09. 2023 | Televizní tipy
V dalším dílu Show Jana Krause se představí zpěvák Richard Müller, influencerka Ema Müllerová a herci Emma Smetana a Robert Urban.

Show Jana Krause – 6. 9. 2023 – hosté:


Jako prvního hosta dnes večer diváci Show Jana Krause přivítají oblíbeného česko-slovenského zpěváka Richarda Müllera, kterého letos potrápilo zranění a následná operace nohy. A za týden ho čeká další operace. Kvůli tomu musel v zimě zrušit i několik koncertů, nyní už ale všechno zase běží, jak má. „Jen sedím na pódiu, tak jako tady, a je to moc příjemné,“ upřesňuje zpěvák. „Mám tam křesílko, nikoli takovou tu barovou židličku. A písničky jsou stále stejně dobré. S výjimkou sedění na křesle je všechno tak, jak bylo.“ 

Show Jana Krause 13.9. 2023To znamená, že práce je stále dost. Koncem loňského roku vydal nové album s poetickým názvem Čierna labuť biela vrana, které prý mnozí považují za dosud nejlepší. Také stále koncertuje na Slovensku i v Čechách. Ve volných chvílích si pak podle svých slov rád polenoší. „Pravidelně si tak ležím na zádech v posteli a přepínám televizní stanice. Proto si myslím, že jsem takový slovenský pan Odvárka, neboť se každý den dívám na vaši reprízu, pokud jsem doma,“ říká mile překvapenému moderátorovi. Prozradí na sebe také to, že práce s moderními technologiemi se ho jinak vůbec nedotkla. „Mám dokonce tlačítkový telefon. Takový ten starý, klasický, se kterým se kromě telefonování a posílání esemesek nedá nic jiného dělat. To je jediné, co jsem zvládnul,“ přiznává. 

A nenáročný je prý i v jídle. „Mám minimální požadavky. Už jsem si odvykl, že by mi někdo něco uvařil, takže tyto problémy nemám,“ popisuje s tím, že když má hlad, jídlo si objedná. „Máme blízko takovou sympatickou pizzerii, takže tam buď pizzu nebo těstovinky. Anebo jím velmi málo. Dokonce někdy nejím celý den.“ Pánové ve svém zapáleném hovoru narazí samozřejmě i na téma úspěchu u žen a Richard Müller velmi překvapí tvrzením, že mu jeho kariéra zpěváka v tomto ohledu nijak nepomohla. „Já jsem nikdy nesbalil nikoho,“ posteskne si. „Nevím proč. Asi měli ze mne strach nebo co. Po koncertě jsem se většinou převléknul z kostýmu do normálních šatů, vydal jsem se směrem do sálu, a tam už nebyl nikdo, jen technici, kteří skládali aparaturu.“

Vedle hudební legendy usedne na červenou pohovku krásná mladá žena, influencerka Ema Müller. Stejné příjmení není náhoda, protože Ema je Richardovou dcerou. „Do šestnácti let jsem byla v Bratislavě. V šestnácti jsem odešla na rok do Kanady. Tam jsem byla u jedné rodiny a učila jsem se tam anglicky a starat se sama o sebe, protože jsem byla poprvé bez rodičů,“ vypráví Ema. „A naučila jsem se hodně. Tam to nebylo tak nebezpečné jako u nás doma. Potom jsem se vrátila do Bratislavy, odmaturovala jsem, a když mi bylo osmnáct, odjela jsem do Paříže.“ V té době ještě ani moc neovládala jazyk.

„Snažila jsem se učit francouzsky na střední škole, to ale moc nefungovalo. Takže když jsem tam přišla, neuměla jsem francouzsky, a ani jsem nevěděla, že moje vysoká škola bude ve francouzštině,“ dodává se smíchem. „Na začátku jsem fakt ničemu nerozuměla, takže jsem nevěděla, čeho se chytit. Potom se to na mě asi začalo tak nějak lepit. Jak ta bageta, tak i ta francouzština.“ I přes těžké začátky se jí podařilo čtyřleté studium módního byznysu dokončit. „Během školy jsem měla jednou za rok povinné stáže,“ pokračuje ve svém příběhu. „Takže na konci jsem měla už takové čtyři pracovní zkušenosti v módním světě, hlavně v PR. 

Když jsem skončila školu, myslela jsem si, že pro mě bude velmi jednoduché najít si práci. Ale nebylo. Nikde mě nechtěli. Moje první oficiální práce v Paříži byla, že jsem prodávala v Galerii Lafayette podprsenky. Velmi jsem si to tam užívala. A teď se mnou chodí všechny kámošky nakupovat podprdy, protože přesně vím, co jim dát, co jim nejvíc sedí.“ Za nějaký čas se jí ale přeci jen podařilo najít práci v oboru, který vystudovala, tedy v oblasti PR módy. A stále žije v Paříži, kde ji nyní navíc drží láska. Na sociální síti pak rozjela svůj projekt Som bohyňa, všetky sme, ve kterém podle svých slov otevřeně sdílí se ženami to, jak se cítí. „Často to neříkáme nahlas a potom jsme v tom svém pocitovém trabli každá sama,“ vysvětluje svoji motivaci Ema.

Na závěr se blíže seznámíme s Eliškou a Damiánem, respektive s jejich hereckými představiteli, Emmou Smetana a Robertem Urbanem. Jak už to, tak bývá, vzbudil nový seriál řadu emocí a vyvolal spoustu diskuzí. Oba herci to však berou s naprostým klidem a Emma svoji roli princezny považuje za splněný holčičí sen. „My jsme oba s Robertem od začátku do toho šli s tím, že si jdeme natočit takovou hezkou, nenáročnou pohádku,“ vysvětluje. „Na pohádkách jsme vyrostli. Já vyrostla i na takových těch telenovelách typu Divoký anděl. Tak to jsme šli natočit a teď se asi někteří lidé diví, protože čekali něco jiného, ale my si to nechceme nechat zkazit, protože pro nás je to radostný proces.“ Na moderátorovu otázku, zda se líbí jeden druhému navzájem, odpovídají stejně upřímně. „Já už jsem to na sebe prásknul. 

Emma je krásná žena, takže komu by se nelíbila? Já nejsem výjimkou,“ říká Robert. A kolegiální chválou nešetří ani Emma: „Já zatím nemám žádnou vadu zraku, takže Roberta vidím. A vidím, že je krásný. Ano. Ale vy taky.“ Natáčení seriálu navíc oba herce sblížilo i v soukromém životě, tráví spolu stále hodně času a vzájemně si pomáhají a radí do života. „Včera jsme Robertovi vybírali nejkrásnější možný outfit na dnešek,“ prozrazuje Emma. „Je to tak. Já bych to vůbec nečekal, a to je další – a k nezaplacení – přidaná hodnota toho seriálu, že jsem mohl poznat Emmu i lidsky,“ vyznává se Robert a zároveň ujišťuje moderátora, kterému připadá jejich vztah dost intimní, že za tím není třeba hledat nic víc. 

Zajímavé je také to, že znělkou seriálu Eliška a Damián je romantický duet Emmy Smetana a Richarda Müllera, který kdysi napsal Emmin životní partner Jordan Haj. „Napsal ji zmiňovaný Jordy před 16 lety, tak jsem si na ten text nějak vzpomněla, protože se tak hezky překrýval s dějem naší pohádky, a zhudebnila jsem to. Pak se ukázalo, že Primě by se to líbilo jako písnička, a Richard to naštěstí vyslechl, odkýval a zazpíval,“ popisuje Emma. Kolik dílů má seriál Eliška a Damián? Dojde v něm i na milostné scény? Co se chystá v další sérii? To a mnohem více se dozvíme v prvním zářijovém premiérovém dílu oblíbeného pořadu Show Jana Krause dnes večer na Primě!

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 6. 9. 2023 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show Jana Krause 6.9. 2023:

Show Jana Krause 6.9. 2023
Show Jana Krause 6.9. 2023
Show Jana Krause 6.9. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky