Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sny jako zdroj sebepoznání

26. 03. 2022 | Knižní tipy
Název: Sny jako zdroj sebepoznání
Podtitul:Jak využít sny k osobnímu rozvoji
Autor: Helingerová Marta
Datum 1. vydání: 11 / 2016
Dotisk: 3 / 2022
Nakladatelství: Grada
Formát: 144×207 mm
Počet stran: 192
Vazba: Brožovaná vazba
Cena: 195 Kč

Naučte se spolu s námi přistupovat ke snům, porozumějte jim a využijte je pro svůj osobní rozvoj. Pomohou vám vyřešit problémy a orientovat se v životních situacích, ať už se týkají osobních vztahů, nebo zaměstnání.

Autorka vás seznámí s technikami výkladu snů a představí vám jejich svébytný jazyk plný obrazů a symbolů jako přirozenou „řeč duše“, která se tímto způsobem vyjadřuje k našemu životu a jejíž hlas bychom neměli přeslechnout.

Vysvětlí vám, proč míváme noční můry, co se děje v dětských snech a co je to lucidní snění. Ukáže vám, jak je možné sny využít v každodenním životě, a především k vlastnímu sebepoznání. Budete až překvapeni, co vše se ve vašem životě náhle změní. Poznejte tedy sami sebe a sněte!

Sny jako zdroj sebepoznáníRecenze knihy Sny jako zdroj sebepoznání:


Autorka v knize nepředkládá jen teorii (co je sen, co mohou jednotlivé sny znamenat), ale zabývá se i termíny jako je lucidita (bdělost) ve snu. Zároveň poskytuje rady a techniky, jak si zlepšit snovou paměť. Kniha tedy poskytuje skutečně kvalitní (a přitom ne zbytečně obsáhlý) návod, jak na to. Ostatně kniha poskytuje hned několik různých návodů a technik.

Jde přitom rovnou k jádru věci. Proto je vhodná i pro ty, kteří mají problém udržet u textu pozornost. Autorka  popisuje mnoho příkladů snů, za nimiž následuje výklad a interpretace. Čtenář se tak může rozvzpomínat na své vlastní sny a snažit se je rozklíčovat. Kniha je tedy spíš návod k praktickému používání, který je zakotvený v teorii. Ta mu poskytuje oporu.
¨

Tuto knihu Sny jako zdroj sebepoznání zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles