Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 28.10. 2024
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrajte o vánoční překvapení na pečení od Dr. Oetker

28.10. - 3.11. 2024 | Aktuální soutěže
Dr.Oetker














Předvánoční čas je neodmyslitelně spojený s vánočním cukrovím a pečením, do jejichž přípravy se zapojí celá rodina. Zkušené pekařky, maminky, ale i nadšení začátečníci připravují dobroty pro své blízké a provoní celý dům vůní vanilky, kakaa, perníkového koření a skořice. Ať už se budete držet tradičních receptů nebo zkusíte letos něco nového, vždy se vám budou hodit kvalitní suroviny.
Dr.Oetker


Při výběru nezbytných ingrediencí pro předvánoční pečení určitě neuděláte chybu s vanilkou.
 
Ta patří mezi celosvětově nejoblíbenější chutě a dokáže nádherně zvýraznit chutě dalších surovin použitých při pečení. Ačkoliv při slovu vanilka se mnohým vybaví vanilkové rohlíčky, můžete experimentovat a vyzkoušet celou řadu nových receptů, které jistě zachutnají všem milovníkům sladkého.

Naprostým základem pro pečení by měla být Vanilka mletá Dr. Oetker, která dodá každému dezertu a těstu intenzivní a rafinovanou chuť a vůni pravé vanilky. Přípravu všech vanilkových dobrot může usnadnit také Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker, který se vyrábí z přírodního extraktu z kvalitních vanilkových lusků. Vanilková pasta Bourbon Dr. Oetker je rafinovanou kombinací vanilkového extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým luskem.



Moderní řešení tradičního vánočního pečení


Chcete si o Vánocích užít tradiční rodinné pečení a zároveň hledáte moderní cestu, jak na to? Usnadněte si přípravu těsta pomocí sypkých směsí Dr. Oetker v nových atraktivních obalech s vánočním motivem, se kterými máte jistotu, že se pečení vždy vydaří.
Všechny dospělé i děti, kteří o Vánocích nedají dopustit na chuť perníkového koření a skořice, potěší sypká směs Perníčky Dr. Oetker. Pustit se můžete také do upečení vlastní vánoční chaloupky. Díky jedinečné novince, jakou je sypká směs Perníková chaloupka Dr. Oetker. Symbolem vánočních dní je také dozlatova upečená vánočka, kterou si můžete snadno upéct se sypkou směsí Vánočka Dr. Oetker.
vánoční pečení s Dr. Oetker

















Pravidla soutěže:
Soutěž o vánoční překvapení na pečení od Dr. Oetker probíhá od pondělí 28. října do neděle 3. listopadu.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá vánoční překvapení na pečení od Dr. Oetker.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. listopadu 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Dr. Oetker

vánoční pečení s Dr. Oetker




















Soutěžní otázka
Jaké šablony obsahuje Sváteční směs na přípravu perníčků Dr. Oetker?
Mikuláše a čerta
hvězdičky a kometu
Mikuláše a andílka
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !