Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.09. 2024
Dnes má svátek Václav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3x balíček žvýkaček Orbit Wrigley v hodnotě 1000,-Kč

24.06. - 30.06. 2024 | Aktuální soutěže
žvýkačky Orbit
















DOPŘEJTE SI SVĚŽÍ START
ŽVÝKAČKA ORBIT BEZ CUKRU


Vychutnejte si dlouhotrvající osvěžující příchuť.

Průzkum pro značku Orbit zjistil, že 43 % respondentů z generace Z a mileniálů vnímá drobnou hádku s přáteli nebo rodinou jako běžný mikrostres. Pokud jde o způsoby, jak se vyrovnat se stresem, průzkum odhalil, že mladí volí nejčastěji procházku, kterou preferuje 38 % respondentů. Desetina respondentů uvedla, že žvýkání žvýkačky jim pomáhá ulevit si od stresu a umožní jim dopřát si chvilku pro sebe, známou jako „me time“. Jiným prospívá dát si šlofíka (26 %), hrát si s domácím mazlíčkem (21 %), zpívat si pro sebe (20 %), nebo tančit doma (10 %).

Chcete vyhrát balíček žvýkaček od značky Orbit? Stačí správně zodpovědět na soutěžní otázku. Orbit žvýkačky jsou navrženy tak, aby poskytovaly svěží dech a pomáhaly udržovat zdraví vašich zubů a dásní.

Potřebujete zklidnit mysl?

Ať už potřebujete chvíli oddechu od práce, chcete se soustředit na své myšlenky nebo si jen chcete dopřát malého potěšení, Orbit je tady pro vás. Každé žvýkání je mini meditace, která vám pomůže se uvolnit. Udělejte si pauzu, vezměte Orbit a vychutnejte si svůj moment klidu a osvěžení. 
žvýkačky Orbit

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky žvýkaček Orbit Wrigley probíhá od pondělí 24. června do neděle 30. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček žvýkaček Orbit Wrigley v hodnotě 1000,-Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  1. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách žvýkaček Orbit Wrigley
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !