Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.10. 2024
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o ájurvédský bylinný čaj SAMAHAN pro podporu imunity

21.10. - 27.10. 2024 | Aktuální soutěže
Zdraví ze Srí Lanky Zdraví ze Srí Lanky





















Link Natural SAMAHAN - ájurvédský bylinný čaj
100% přírodní, bez přidaných barviv a konzervantů


Směs bylin a koření je ideální kombinací pro podporu obranyschopnosti a vitality

SAMAHAN je rostlinný přípravek 14ti vybraných léčivých rostlin používaných po staletí v léčitelství. Na Srí-lance patří mezi prastaré receptury známé jako „Peyava. 

Každý měsíc se na Srí Lance a v zemích, do nichž se Samahan vyváží (Velké Británii, USA, Austrálii, na Novém Zélandě, v Německu, Švýcarsku, Indii, Singapuru a na Blízkém východě), bezpečně spotřebuje více než 3 miliony sáčků tohoto čaje. Ayurvédští lékaři doporučují Samahan jako pravidelné pití k zachování zdraví a zamezení vzniku onemocnění v důsledku posílení imunity díky vlastnostem čaje Samahan.   

A jak na vaše tělo SAMAHAN působí: 

Aktivity jednotlivých rostlin jsou zkombinovány takovým způsobem, aby měly co nejlepší účinek v širokém rozsahu působností. Některé byliny působí v synergii a některé jako biologické zesilovače a přírodní konzervační látky, které produkt stabilizují. Samahan přináší účinnou a rychlou úlevu od symptomů běžného nachlazení, kašle, bolestí hlavy, bolestí těla a dalších potíží spojených s nastuzením. Preventivní účinek čaje Samahan může být výsledným efektem kombinace rostlin. Má analgetické, antipyretické, protizánětlivé účinky a usnadňuje vykašlávání a proto přináší úlevu u výše uvedených indikací. Protože čas Samahan podporuje imunitu, ajurvédští lékaři doporučují jeho pravidelné pití pro udržení zdraví a prevenci vzniku onemocnění.
Samahan













Pravidla soutěže:
Soutěž o ájurvédský bylinný čaj SAMAHAN pro podporu imunity probíhá od pondělí 21. října do neděle 27. října.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají ájurvédský bylinný čaj SAMAHAN pro podporu imunity v originální české dárkové kovové krabičce.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. října 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Zdraví ze Srí Lanky.cz

Soutěžní otázka
Ajurvédský bylinný čaj Samahan si můžete zakoupit v balíčku se Samahan balzámem. K čemu je balzám určen?
jako pomána na rty
na puchýře a opary
na bolest hlavy
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky