Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o BALÍČEK přírodní kosmetiky Dr. Dudek: Úleva po námaze a sportu

29.07. - 4.08. 2024 | Aktuální soutěže
Léto je v plném proudu a s ním i nespočet příležitostí k venkovním aktivitám. Ať už jste fanoušky horské turistiky, cyklistiky, běhu nebo plážových sportů, je důležité pečovat o své tělo po fyzické námaze. Připravili jsme pro vás soutěž o balíčky přírodní kosmetiky Dr. Dudek, které vám pomohou regenerovat a zklidnit tělo po vašich letních dobrodružstvích.

Každý balíček bude obsahovat Tradiční kostivalovou mast, Tradiční kostivalové mazání, Regenerační konopnou mast a Svatojánský třezalkový olej. Tyto tradiční bylinné výrobky se hodí do každé lékárny, pomohou s rychlou regenerací a úlevou a neobsahují žádné chemické přísady.

Regenerace po horské turisticeTradiční kostivalové mazání

Horská turistika může být náročná na klouby a svaly. Tradiční kostivalová mast obsahuje výtažek z kostivalu lékařského, který je známý svými hojivými účinky na pohmožděniny, modřiny, záněty a bolest kloubů. Po dlouhém dni stráveném na horských stezkách stačí jemně vmasírovat mast do namáhaných oblastí a nechat působit. Vaše svaly a klouby budou znovu připravené na další den a nové výzvy.

Úleva po cyklistice

Cyklistika je skvělý způsob, jak objevovat krásy přírody, ale často po ní zůstanou nohy i záda namožené. Tradiční kostivalové mazání je ideální pro větší plochy těla. Díky své tekuté konzistenci se snadno nanáší a rychle vstřebává, což zajišťuje okamžitou úlevu od bolesti a zánětu. Po náročné cyklistické túře je kostivalové mazání skvělým pomocníkem pro rychlou regeneraci, abyste druhý den mohli vyrazit znovu na kolo v plné kondici.

Uvolnění po běhuSvatojánský třezalkový olej

Běh je skvělý způsob, jak udržet kondici, ale může také způsobit svalovou únavu. Svatojánský třezalkový olej, vyrobený z květů třezalky tečkované, je známý svými uklidňujícími a protizánětlivými účinky. Použijte tento olej k masáži po běhu, abyste uvolnili svaly, zmírnili bolest a podpořili hojení. Třezalkový olej je také skvělý pro péči o suchou a podrážděnou pokožku po celodenním pobytu venku.

Ochrana pokožky při dovolené na pláži

Slunce, písek a mořská voda mohou pokožku vysušovat a dráždit. Regenerační konopná mast, obohacená o výtažky z konopí, má protizánětlivé a hojivé vlastnosti, které pomáhají zklidnit podrážděnou pokožku a podporují její regeneraci. Po dni stráveném na pláži ji naneste na suchou nebo popraskanou kůži, abyste obnovili její zdraví a jemnost.

Svatojánský třezalkový olej současně zklidní suchou, citlivou a podrážděnou pleť, podporuje proces obnovy pokožky a skvěle regeneruje spálenou spálená místa od slunce.

Konopná mastProč zvolit přírodní kosmetiku Dr. Dudek?

Jsme česká rodinná firma působící na trhu již celých 30 let. Vyrábíme pro kosmetiku dle tradičních postupů lidového léčitelství, které se dědí z generace na generaci. Celý výrobní proces provádíme ručně, zakládáme si na čistě českých bylinkách a dalších surovinách českého původu. Nepoužíváme žádné chemické přísady.


Přejeme hodně štěstí všem soutěžícím!



Pravidla soutěže:
Soutěž o BALÍČEK přírodní kosmetiky Dr.Dudek probíhá od pondělí 29. července do neděle 4. srpna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá BALÍČEK přírodní kosmetiky Dr.Dudek: Úleva po námaze a sportu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. srpna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. srpna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Dr.Dudek
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !