Poprvé v ČR certifikovaný
Který je ten pravý do Vaší kuchyně?
Bio Kampotský černý pepř La Plantation
Legendární kvalitu Kampotského pepře zde můžete snadno porovnat s klasickým černým pepřem, který všichni známe. Unikátní chuť i aroma máty a eukalyptu je velice intenzivní a přetrvává po dlouhou dobu, díky čemuž si získal oblibu gurmánů celého světa. Skvělý k masu, do tmavých omáček, na těstoviny i saláty, grilování a BBQ. Tak jako všechny podoby našich pepřů je dodáván v organické kvalitě, nově zde i jako BIO certifikovaný černý pepř!
Bio Kampotský červený pepř La PlantationSkutečný Rolls Royce mezi pepři a zcela zaslouženě vlajková loď regionu Kampot. Plně zralá zrníčka pepře s ovocnými tóny jsou sbírána po jednom ručně, poté sušena na slunci. Skvělý ke zvěřině, ovoci, sladkému či grilované zelenině. Pokud chcete ochutnat něco nového, červený pepř Vás ohromí a již neopustí Vaši kuchyni! Pouze na několika místech na světě dozraje do této podoby. Dostupný v klasické organické a zde i BIO kvalitě.
Bio Kampotský bílý pepř La Plantation
V případě průmyslové výroby zavržení hodná kopie, v případě našeho pravého bílého pepře unikátní, jemný pepř s až delikátně smetanovou hladkostí. Zralá zrníčka již tak vzácného červeného Kampotského pepře jsou zbavena slupky, poté se teprve zrodí tento klenot. Špičkový do pokrmů jemných chutí, kde nepřebije aroma a chuť pokrmu ale doplní ji v harmonický celek. Skvělý do světlých omáček a zeleninových polévek, k zelenině, rybám nebo sýrům. Dostupný v klasické organické a zde i BIO kvalitě
BIO Kampotský fermentovaný pepř La PlantationUnikátní produkt, na kterém se tvoří rychlá závislost. Jedná se o zelený pepř, který je konzervován pomocí nejkvalitnější mořské soli Fleur de Sel díky procesu přírodní fermentace. Takto vzniklé kuličky pepře si zachovávají své původní jedinečné aroma a pepřovou chuť, oproti klasickému černému pepři jsou ale měkké na skus. Tento Kampotský fenomén získal řadu mezinárodních ocenění a využívají ho zvučná jména světové gastronomie. Dostupný v organické i BIO kvalitě. Fermentovaný černý pepř kombinuje známé chuťové spektrum pepře s jemnou slaností. Svou chutí se skvěle hodí k masu, zelenině i rybám. Využít lze i ve studené kuchyni, kdy skvěle doplní Vás salát, sýr či carpaccio. Do omáček a polévek doporučujeme vkládat až v samém závěru vaření, tak nejlépe vynikne jeho chuť. Opravdoví milovníci pepře ho pak mohou zobat i samotný.
Pravidla soutěže:
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček certifikovaných BIO Kampotských pepřů.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. ledna 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci
.
Tyto druhy pepřů a mnohem více, včetně soutěžní otázky najdete na KAMPOT.CZ