Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky bylinných gelů ALPA a sportovní lahev

8.07. - 14.07. 2024 | Aktuální soutěže
Znáte ten nepříjemný pocit těžkých nohou? V letním horku bývá intenzívnější, zvláště když máte křečové žíly. I když to není nic příjemného, není důvod ztrácet hlavu, naopak.  Myslete na to, že krevnímu oběhu prospívá pohyb a pravidelná chůze. Naopak se vyhněte dlouhému stání nebo sezení, i když vám připadá, že se vám uleví. O své cévy se starejte také vhodnou stravou a nezapomínejte ani na dostatečný příjem tekutin. Není to nic složitého, stačí jen chtít cítit se dobře.

To je úleva!


Znáte to. Přijde horko a vy si připadáte, jako když máte na nohou závaží. Rychlou úlevu při pocitu těžkých nohou přináší výtažky z kaštanu. Kaštan prospívá žilnímu systému a zafunguje nejen na nohy. A dobrou zprávou je i to, že už si nemusíte dělat odvary.
Stačí vsadit na ALPU a její kaštanový gel. Překvapí vás rychlým účinkem a úlevu přinese dříve, než řeknete ALPA. Sílu mu dávají extrakty z kaštanu a rozmarýnové silice. Zmírňuje pocity těžkých nohou a celkově ulevuje žilnímu systému. Působí okamžitě a má osvěžující účinky, takže se budete cítit lehčeji.  Vyvolá příjemný, mírně stahující pocit, dokáže zlepšit prokrvení a působí protizánětlivě. Jednoduše vám pomůže cítit se lépe, i když teploty stoupají. Po túře, dlouhém stání nebo v horku vám masáž kaštanovým gelem prospěje i tehdy, když je váš žilní systém v pořádku.

Na ALPU se můžete spolehnout


Masážní krémy a gely ALPA tvoří ucelenou řadu mazání pro váš pohybový aparát. Bezpečně je poznáte podle typických obalů s hvězdou ALPA, která dostala barvy bylin. Obsahují přírodní výtažky ze známých léčivek jako je arnika, kostival nebo kaštan. Pomohou Vám od těžkých nohou, prokrví svaly a uleví při drobných úrazech. A co teprve ikonická Francovka? Tento oblíbený bylinný elixír ulevuje tělu a vrací vás do hry už 110 let.
bylinné gely ALPA
























Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky bylinných gelů ALPA a sportovní lahev probíhá od pondělí 8. července do neděle 14. července 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček bylinných masážních gelů ALPA - Hřebíček, Kostival a Kaštan a sportovní lahev ALPA.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  15. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách ALPA.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !