Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 05.09. 2024
Dnes má svátek Boris
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky k zavařování s Dr.Oetker

15.07. - 21.07. 2024 | Aktuální soutěže

zavařování s Dr.Oetker


















Uchovejte si léto ve sklenici džemu


Slunné letní dny máme neodmyslitelně spojené se spoustou druhů šťavnatého ovoce, jehož svěží chuť bychom chtěli zařadit do jídelníčku v každém ročním období. Chuť léta dokáží dokonale uchovat lahodné džemy s nízkým obsahem cukru.

Pektin Dr. OetkerZákladem každého zavařování a želírování je pektin, který pomáhá džemu získat správnou konzistenci. K Pektinu Dr. Oetker můžete přidat cukr dle vlastní preference – řepný, třtinový či hnědý. Můžete si také vybrat množství cukru podle zralosti zpracovávaného ovoce nebo výsledného obsahu cukru v připravovaném džemu. Pektin Dr. Oetker je veganský, jelikož se jedná o látku přirozeně se vyskytující v kůře citrusových plodů a zpracujete s ním až 2 kg ovoce. Příprava džemu je s ním jednoduchá a rychlá a zvládne ji i začátečník.

Neméně důležitou složkou při zavařování je také Kyselina citrónová Dr. Oetker, která podporuje želírovací proces, zvýrazňuje chuť ovoce a prodlužuje trvanlivost džemu. Kromě zavařování ji navíc můžete využít třeba i pro dochucení domácích limonád, a navíc je i osvědčením pomocníkem při odstraňování vodního kamene v domácnosti nebo slouží k přípravě domácích čistících a pracích prostředků.

Moderní džemy – hodně ovoce, méně cukru


Tradiční recepty našich babiček často pracují s poměrem ovoce a cukru 1:1. Moderní želírovací cukry a přípravky pro zavařování ale dokáží tento poměr změnit ve prospěch ovoce, kterého v džemu může být až 75 %.

Skvělým pomocníkem pro snadnou a rychlou přípravu džemů je Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker. Tento želírující přípravek pomáhá ovoci zachovat maximum z jeho výrazné chuti s použitím minimálního množství cukru. Stačí jej smíchat se dvěma lžícemi cukru a povařit s ovocem ještě před dosypáním zbylé dávky cukru, a během pár minut je džem hotov.

Pokud chcete mít zavařování hotové ještě rychleji, můžete se obrátit na Želírovací cukr Super 3:1 Dr. Oetker. Tuto směs přesně odměřeného cukru, pektinu a kyseliny citronové pouze přidáte k 1500 g ovoce podle návodu, přivedete do varu a po pěti minutách můžete plnit hotový džem do připravených skleniček.

Milovníky zdravého stravování a alternativních způsobů slazení určitě potěší Dr. Oetker Želírovací cukr se stévií. Výtažky z exotické stévie dávají tomuto cukru o mnoho sladší chuť a přitom nepřidávají obsah kalorií. Snadno si tak můžete připravit svůj oblíbený džem se sníženým energetickým obsahem. 

zavařování s Dr.Oetker













Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky k zavařování s Dr.Oetker probíhá od pondělí 15. července do neděle 21. července 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček k zavařování s Dr.Oetker.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  22. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. srpna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Dr.Oetker
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !