Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.06. 2024
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky krmiva od značky Whiskas

10.06. - 16.06. 2024 | Aktuální soutěže
Whiskas










Navzdory své divokosti a nezávislosti se kočky staly nedílnou součástí lidských životů. Respektování jejich rituálů, porozumění jejich potřebám a schopnost zrcadlit naše chování a emoce nám umožňují vytvořit a udržovat silný vztah mezi námi a těmito fascinujícími tvory. Kočka a lověk tak tvoří jedinečný pár, který překonává druhové rozdíly a spojuje se prostřednictvím sdílených rituálů, emocí a hluboké vzájemné důvěry.

Jedním z klíčových aspektů, které umožňují tuto symbiózu, je schopnost koček přizpůsobit se a respektovat lidské rutiny a rituály. Jedná se o zvířata zvyklá na pravidelnost a rády se ujímají svých denních rituálů, které často zahrnují interakci s jejich majiteli. 

Dva základní aspekty těchto rituálů jsou společný čas a krmení. Společný čas může zahrnovat hraní, mazlení, nebo jen sdílení prostoru. Krmení je pro kočky důležitým rituálem, ale také důležitou sociální a emoční aktivitou. Osoba, která kočku krmí, je pro ni důležitá a důvěryhodná. Tento rituál tak může pomoci vytvořit a udržovat silný vztah mezi kočkou a jejím majitelem. To zdůrazňuje i značka Whiskas, která nejenže poskytuje zvířecím kamarádům lahodné krmivo, ale také spustila novou kampaň Čas si vrrrnět, v níž oslavuje kočičí radost z plné misky. 
Whiskas















Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky krmiva od značky Whiskas probíhá od pondělí 10. června do neděle 16. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček krmiva pro vaši kočku od značky Whiskas.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  17. června 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Více informací se dozvíte na stránkách krmiva Whiskas
Nápovědu najdete také v našem článku
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !