Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky křupavých lahůdek Chipsy Rice Up

11.09. - 17.09. 2023 | Aktuální soutěže
Rice Up
















Chipsy Rice Up


NAŠÍM POSLÁNÍM JE VYTVÁŘET ZDRAVÉ A VYVÁŽENÉ STRAVOVÁNÍ A HLAVNĚ VELMI CHUTNÉ!


V našem uspěchaném a dynamickém životě každý přemýšlí, zda nedělá kompromisy s kvalitou svého života a nejvíce s kvalitou jídla, které každodenně konzumuje. Rozhodnout se žít zdravě a dodržovat správnou stravu není snadné. Je poměrně obtížné sledovat kalorie, ingredience, alergeny a často se stává, že když je jídlo zdravé, není chutné.

Jako základ našich svačin jsme zvolili celozrnnou hnědou rýži, protože se prokázalo, že je to jedna z nejzdravějších obilovin navíc bohatých na vlákninu, vitamíny skupiny B a k tomu bez lepku. Ve všech našich produktech jsou použity pouze přírodní ingredience, bez droždí nebo smažení.

Ať už se rozhodnete sníst rýžový sendvič, nebo  rýžovými chipsy, vždy si můžete být jisti, že jste si vybrali to nejlepší – A to jak pro vás osobně, tak i pro lidi, které máte rádi a na kterých vám záleží.

Kromě toho jsou celozrnné rýžové svačiny skutečnou křupavou lahůdkou, a to jak s jemnou nebo výraznou chutí. 100% přírodní.
křupavé Chipsy Rice Up

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky křupavých lahůdek Chipsy Rice Up probíhá od pondělí 11. září do neděle 17. září 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá 18 balíčků křupavých lahůdek různých příchutí Chipsy Rice Up.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !