Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.06. 2024
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky od Ovocňáku pro malé i velké cestovatele

24.06. - 30.06. 2024 | Aktuální soutěže
Jablečné kroužky




















Jak se říká, kdo je připraven, nebývá překvapen. Tímto heslem se v Ovocňáku řídí, a proto přichází s tipy na zdravé svačinky, které v létě určitě oceníte. Ať už se chystáte na pěší túru, kolo, rodinný výlet nebo jen hledáte zdravé mlsání pro děti na tábor, Ovocňák vám poradí.

Ovocné plátky Ovocňák
Ovocné plátkyovocné kostky vám dodají energii během náročných treků, zatímco kapsičky s ovocným pyré zajistí dětem zdravou svačinu bez konzervantů a přidaných cukrů. Pro dodržování pitného režimu nabízí Ovocňák osvěžující ovocné a zeleninové mošty, které se skvěle hodí na dovolenou, grilovačku i do auta. A když večer děti usnou, můžete si k vínu vychutnat místo chipsů křupavé sušené jablečné nebo hruškové kroužky.

Horké letní počasí je pro naši kondici náročnější, proto je potřeba ji podpořit vhodnou stravou. Ovocné‌ ‌svačinky‌ ‌z Ovocňáku neobsahují‌ ‌žádnou‌ ‌chemii‌ ‌ani‌ ‌přidané‌ ‌cukry.‌ ‌Jen ‌ovoce nebo ‌zelenina‌ a žádné další zbytečnosti.‌ Přesně‌ to nejlepší, co si můžeme dopřát.


Pravidla soutěže:
Soutěž o cestovatelské balíčky od Ovocňáku probíhá od pondělí 24. června do neděle 30. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček od Ovocňáku pro malé i velké cestovatele.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  1. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Ovocňáku
Jablečné kroužky

Soutěžní otázka
Kolik jablek je potřeba na jedno balení sušených jablečných kroužků?
jedno středně velké jablko
dvě středně velká jablka
tři středně velká jablka
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !