Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 05.09. 2024
Dnes má svátek Boris
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky pleťové péče po opalování od Nobilis Tilia

15.07. - 21.07. 2024 | Aktuální soutěže

pleťová péče po opalování



















Obličejový olej Karotenový s Aloe vera dokonale osvěží s regenerační silou, kterou oceníte zejména po opalování. Bioaktivní látky tohoto oleje výrazně přispívají k regeneraci pleti. Zatímco Aloe vera ji probouzí a ve spojení s karotenem zvláčňuje a vyživuje, éterický olej z levandule ji vyčistí, příjemně uvolní a zjemní. Díky obsahu karotenu jí navíc dodává jemně zlatavý nádech. Obsahuje navíc také vitamín A a E.

Květová voda BIO Levandule je jemné pohlazení pro podrážděnou pokožku od slunce. Díky obsahu bioaktivních látek z levandule výborně zchlazuje a regeneruje. Příjemná vůně pomáhá při bolestech hlavy a zklidňuje mysl. Květová voda je vhodná nejen jako osvěžující sprej, ale i jako čisticí voda na odlíčení nebo pro obklady unavených očí. Ideální pomocník k terapeutickým účelům, během těhotenství a porodu. Je velmi oblíbená i pro miminka k čištění pod plenkami. Po odlíčení make-upu vám zůstane hedvábný pocit a lehký pohled na vaše přirozeně krásné já. Skleněná lahvička v 50ml je ideální pro letní cestování.

Další tipy s aromaterapií naleznete na blogu www.nobilis.cz.

pleťová péče po opalování

















Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky pleťové péče po opalování od Nobilis Tilia probíhá od pondělí 15. července do neděle 21. července 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček pleťové péče po opalování od Nobilis Tilia: Obličejový olej Karotenový s Aloe veraKvětová voda BIO Levandule.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  22. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. srpna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Nobilis Tilia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !