Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky pro květnové zamilované pečení Dr. Oetker

6.05. - 12.05. 2024 | Aktuální soutěže
Romantické cupcakes od Dr. Oetkera

















Zamilujte se v květnu do pečení


Ne nadarmo se květnu přezdívá měsíc lásky. Oslavujeme během něj totiž jak lásku partnerskou, tak mateřskou a připomínáme si, že existuje i láska sourozenecká, otcovská, mezigenerační a neméně důležitá sebeláska. Květen máme neodmyslitelně spojený s polibkem pod rozkvetlou třešní a láskou jako takovou. Například s láskou upečený dezert je skvělou příležitostí potěšit své blízké, a i beze slov jim vyjádřit naše city.

Splněný čokoládový senChoco Love od Dr.Oetker


Milenci i dlouhodobí životní partneři se často obdarovávají čokoládou. Tato sladká pochoutka je pro mnohé doslova synonymem lásky a zamilovanosti a je také velmi oblíbenou ingrediencí při přípravě dezertů.

Pro vytvoření výjimečné čokoládové pochoutky pro svého partnera či blízké nemusíte mít zkušenosti cukrářských mistrů. S novinkou Choco Love Dr. Oetker můžete doma snadno a rychle připravit 4 horké čokoládové dortíčky, které ze světa známe pod jménem lava cake. Novinka obsahuje už i formičky, takže potřebovat budete jen 150 ml mléka a za 10 minut máte hotovo. Na závěr jen rozkrojíte a můžete se těšit na čokoládové potěšení, které si bude skvěle rozumět třeba s vanilkovou zmrzlinou, jahodovou omáčkou nebo čerstvým ovocem.


Srdíčka od Dr.OetkerZamilované zdobení bude bavit nejen děti


Pokud chcete své sladké dobroty povýšit na vyznání lásky, použijte zdobení Srdíčka Dr. Oetker. Dvoubarevné cukrové zdobení si oblíbí především děti, které chtějí pro svoje maminky, tatínky či babičky připravit slavnostní sladké překvapení. Díky praktické dóze s dávkovací mřížkou máte navíc jistotu, že zdobení skutečně skončí na dezertu, a ne všude kolem.

Cukrová srdíčka využijete v průběhu celého roku, protože každý den se najde důvod, proč si vyjadřovat vzájemnou lásku a podporu. Ozdobit s nimi můžete zmrzlinu pro děti, puding či oblíbenou kaši pro celou rodinu, cukroví i dort k výročí se svou drahou polovičkou.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky pro květnové zamilované pečení Dr. Oetker probíhá od pondělí 6. května do neděle 12. května. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček pro květnové zamilované pečení Dr. Oetker.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. května 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. června 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách Dr. Oetker
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !