Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SOUTĚŽ o balíčky s ochucenou, vitaminovou minerální vodou DrWitt VITAL

29.07. - 4.08. 2024 | Aktuální soutěže
Dr. Witt







Nová DrWitt VITAL – funkční jemně perlivá minerální voda plná vitaminů a minerálů ve třech lákavých příchutích pro lepší imunitu, zklidnění i regeneraci


Jak si jednoduše podpořit dostatečný příjem vitaminů a minerálů, a navíc v jejich nejlepší kombinaci, protože jsou ve vzájemné symbióze? Jednou z cest je zařadit do každodenního pitného režimu svěží novinku – funkční ochucené minerální vody DrWitt VITAL, které jsou v lákavé jemně perlivé variantě. Můžete vybírat ze 3 lahodných příchutí – růžový grep, bílá broskev nebo granátové jablko/acai/červené hrozno. Unikátní složení každé z nich zlepšuje buď imunitu, nebo regeneraci či relaxaci organismu.

DrWitt VITAL IMUNO (bílá broskev) – podporujte dennodenně svou imunitu
Jak povzbudit imunitu a cítit více energie? Pomoci může cvičení, procházky do přírody a také osvěžení jemně perlivou funkční minerální vodou DrWitt VITAL IMUNO chutnající po bílých broskvích. Kromě toho, že vás příjemně hydratuje, obsahuje řadu vitaminů. Jedná se o 100 % doporučené denní dávky vitaminů skupiny B, C a také vitaminu D.


DrWitt VITAL ANTI-STRESS (granátové jablko/acai/červené hrozno) – zklidněte svou duši
Připadá vám, že žijete od víkendu k víkendu? Že má život zběsilé tempo a nemáte pořádně prostor se zastavit, i když byste to tolik potřebovali? Se zklidněním vám může pomoci také vhodná volba vitaminů a minerálů. Jejich jedinečnou kombinaci obsahuje funkční voda DrWitt VITAL ANTI-STRESS v příjemné jemně perlivé verzi v unikátní příchuti granátové jablko, acai a červené hrozno. Je nabitá zinkem (obsahuje 100 % doporučené denní dávky), vitaminy řady B a vitaminem C.

DrWitt VITAL RECOVER (růžový grapefruit) – zregenerujte si celé tělo
Určitě se shodneme na tom, že důležitou součástí našich životů je vždy nechat tělo odpočinout, aby doplnilo síly. Jeho regeneraci můžete urychlit správnou volbou vitaminů, které v sobě skrývá jemně perlivá funkční voda DrWitt VITAL RECOVER v oblíbené příchuti růžový grapefruit, navíc bez přidaného cukru (pouze 7 kJ na 100 ml). Nápoj samozřejmě obsahuje hořčík, který mj. působí proti křečím a celkově podporuje správnou funkci svalů. Abyste zároveň posílili imunitu, součástí drinku je také více než 100 % doporučené denní dávky vitaminů skupiny B a vitaminu C.
vody DrWitt VITAL


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky s ochucenou, vitaminovou minerální vodou DrWitt VITAL probíhá od pondělí 29. července do neděle 4. srpna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček s ochutnávkou minerálních vitaminových vod DrWitt VITAL, plátěnou tašku DrWitt VITAL a antistresový, masážní míček chodidel.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. srpna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. srpna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách vody DrWitt VITAL
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !