Znáte mleté kuřecí maso?
Zaručený úspěch na talíři
Pokud ve své kuchyni preferujete drůbeží maso, neuděláte chybu s výrobkem Kuřecí steak bez kůže mletý od Drůbežářského závodu Klatovy. Skvěle nahradí vepřové a hovězí maso za jeho lehčí variantu. Je bohaté na řadu potřebných vitamínů a velmi dobře podporuje nárust a regeneraci svalové hmoty. Je chutné, lehce stravitelné a dá se připravit na více způsobů. Potěšíte tím nejen velké ale i malé strávníky.
Kuřecí steak bez kůže mletý od Drůbežářského závodu Klatovy obsahuje 99 % kuřecího mletého masa. Mleté kuřecí maso je vhodné spíše k jemnějším pokrmům, které nejsou náročné na přípravu, ale zároveň se řadí mezi gastronomické klasiky. Masové kuličky, boloňské špagety, jemná sekaná, či karbanátky. Chuťově vyvážené, šťavnaté a především rychle na talíři.
Další chutné recepty najdete na facebokové stránce @DZKlatovy nebo Instagramu @klatovskekureci.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček výrobků od Drůbežářského závodu Klatovy v hodnotě 1 000 Kč.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. února 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci
.