Flíčky s hovězí svíčkovou, sušenými rajčaty a parmezánem
Pro 4 osoby: • Hovězí svíčková 400 g (možno i Rump steak nebo nízký roštěnec)
• Flíčky Panzani 1 balení
• Extravirgin 3 pol. lžíce
• Česnek 8 stroužků
• Sušená rajčata cca. 12ks
• Olej ze sušených rajčat 3pol lžíce
• Capari 1 kávová lžička
• Nasekaná petrželka 1 kávová lžička
• Sůl, pepř
• Parmezán 100 g
Postup: Na hodně rozehřátém oleji ze sušených rajčat a extravirgin orestujeme plátky česneku do zlatova, poté přihodíme na kostičky pokrájené maso, osolíme, opepříme a rychle zarestujeme. Poté přihodíme nasekané capari, sušená rajčata a petrželku, pepř a nastrouhaný parmezán.
V hrnci s osolenou vodou uvaříme flíčky na způsob al dente, poté scedíme ale ne důkladně. Chceme, aby nám zbyla i troška vody z těstovin. Těstoviny přidáme do směsi masa, promícháme a popř. si pomůžeme pár kapkami vody z těstovin, aby vznikl lehký sosík. Přidáme parmezán a servírujeme
TIP: Pro zvýraznění chuti můžeme použít i trochu nasekaných sardelek/ančoviček v oleji
Výhru mají možnost získat všichni soutěžící, kteří zodpověděli anketní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkový balíčky Panzani v hodnotě 500 Kč.
Vyhodnocení ankety proběhne dne 15. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci.