Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 14.09. 2024
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o jedinečnou hru Dino Dopravka

26.08. - 1.09. 2024 | Aktuální soutěže

Dino Dopravko
















Přijíždí vaše děti z prázdnin na venkově a chcete jim připomenout, jak se bezpečně vrátit do rušného městského provozu? Čeká vaše děti první rok, kdy budou ze školy chodit domů samy, a tak s nimi pravidla silničního provozu řešíte na každém kroku? Skvělým pomocníkem vám bude zábavná a současně mimořádně užitečná hra Dopravka, která je společným dílem tradičního českého výrobce her značky Dino a unikátního projektu Markétina dopravní výchova.

Dopravka je týmová hra, ve které hráči v roli účastníků silničního provozu projíždí a prochází městečkem Střeštěnovem a snaží se jako první dorazit do cíle. Aby svou figurku mohli posunout vpřed, musí splnit úkoly, které prověří jejich znalosti dopravních předpisu a pravidel bezpečného chování v silničním provozu. Úkoly jsou rozdělené do třech kategorií, a to Odpověz, Předveď nebo Hledej.

DINO DopravkoPodle toho odpovídáte na otázky, hledáte v herním plánu určené dopravní značky či situace, nebo předvádíte pantomimicky heslo, jehož náročnost si můžete sami vybrat.

Dopravka je určená rodinám s dětmi od šesti let, ale dá se velmi dobře využít i ve větších kolektivech, jako jsou školní třídy, družiny nebo volnočasové kroužky.  Hra vám zabere zhruba 30 minut a určitě se k ní budete rádi vracet.

Mimochodem, už samotná pravidla ke hře jsou skvělým pomocníkem, se kterým budete mít základní zásady bezpečného chování silničního provozu stále při ruce. 


Pravidla soutěže:
Soutěž o hru Dino Dopravka probíhá od pondělí 26. srpna do neděle 1. září. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jedinečnou týmovou hru Dino Dopravka.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. září 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. září 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď i více informací k této a mnoha dalším hrám 
najdete na mojedino.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !