Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.09. 2024
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o MediCare White Action krém pro zesvětlení pigmentu

16.09. - 22.09. 2024 | Aktuální soutěže

SynCare White Action

















Trápí Vás pigmentové skvrny? 

Vyzkoušejte White Action.


Hyperpigmentace představují častý kosmeticko-dermatologický problém
.

Změna barvy pokožky ve smyslu jejího ztmavnutí je zpravidla podmíněna zvýšenou tvorbou melaninu. K tomu dochází především v létě, kdy se  intenzita dopadajícího viditelného a UV záření zvyšuje. Při zesvětlování pigmentu je proto nutné vyhnout se opalování přirozenému i v soláriu a vhodná je rovněž aplikace ochranných filtrů.

Zesvětlování pigmentových skvrn je historicky velmi starým kosmetickým úkonem. Znali ho už ve starověkém Egyptě, kde využívali vlastností citrusových plodů, naopak Řekové používali některé druhy zeleniny.SynCare White Action
 
MediCare White Action je speciální krém pro trvalé zesvětlení pigmentací, vzniklých následkem slunění. Pigmentové skvrny často způsobuje hormonální nerovnováha, ale na jejich tvorbě se mohou podílet také léky a často se vyskytují na jizvami narušené aknózní pokožce.

Jemný krém s obsahem kyseliny azelaové, která se běžně vyskytuje v ovoci, kombinuje depigmentační účinky s celkovým projasněním a liftingem pleti.

Krém lze použít i tehdy, když potřebujete pleť jen oživit a sjednotit. Můžete ho aplikovat jako masku a budete překvapeni, jak pleť osvěží. White Action použijte na podzim nebo v zimě a vyhněte se slunění. Jeho přesvědčivou výhodou je nevratné odstranění pigmentací. Pokud toužíte po pleti bez poskvrnky, vyzkoušejte White Action.


Pravidla soutěže:
Soutěž o krém MediCare White Action probíhá od pondělí 16. do neděle 22. září.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají speciální krém MediCare White Action pro zesvětlení pigmentu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare

Soutěžní otázka
Které tvrzení o MediCare WHITE ACTION krém je pravdivé?
Účinek se projeví nejdříve po čtyřech měsících
Doporučuje se používat na noc místo nočního krému
Krém také vyhlazuje drobné vrásky
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !