Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o novou výživnou masku SynCare PURE E Macadamia

11.09. - 17.09. 2023 | Aktuální soutěže

kosmetika SynCare








Vraťte pokožce její vitalitu a sílu.

Po létě je vhodná regenerace.


Přiměřené slunění je zdravé, ale obecně zvyšuje nároky na péči o pokožku. Je zapotřebí umožnit jí zůstat svěží a podpořit její regeneraci. 
Věkem se pokožka ztenčuje a bez pravidelné péče se po 40 letech věku neobejde. Abychom zachovali půvab pleti co nejdéle, vyplatí se vsadit na kvalitní péči a nechat si poradit od odborníků.
 SynCare PURE E Macadamia
Fundovaná rada nedovolí, abyste se ve své volbě mýlila, ušetří vám peníze a zvýší vaši spokojenost. Můžete využít odborné konzultace dermo kosmetiky Syncare on -line nebo přímo v kosmetických studiích značky. Zajistí vám správný výběr pro váš dobrý pocit.  

Výživná maska SynCare PURE E Macadamia umožňuje hloubkovou výživu a intenzivní regeneraci pleti. Obsahuje vysoký podíl vitamínu E a je určená pro povadlou a unavenou pleť, která potřebuje oživit.
Je ideálním ošetřením pleti po celý rok a zejména po létě, kdy je regenerace opálené pokožky obzvlášť důležitá. Regenerační schopnosti maska chytře kombinuje s výživou suché až velmi suché pokožky, pro kterou je určená. Výživu a zvláčnění pleti zajišťuje macadamiový olej, pečující o její jemnost a vyhlazení.
Bohatá textura masky suchou pleť doslova pohladí a pomůže ji překonat změny přicházející s věkem. Vyrovnává začervenání a podráždění a obnovuje tolik důležitou vnější bariéru pokožky, která s věkem slábne.
Nová maska PURE E Macadamia dokonale vyrovnává zvýšené požadavky suché až velmi suché pokožky, které navrací jemnost i přirozený tonus.
Můžete ji používat 2-3 krát týdně a uvidíte rozdíl. Nanáší se v silnější vrstvě a nechá se až 15 minut působit. Po létě aplikujte masku také do dekoltu a na hřbety rukou.
K zakoupení v kosmetických studiích nebo e-shopu SynCare za 501 Kč.

Syncare Výživná maska SynCare PURE E Macadamia










Pravidla soutěže:
Soutěž o novou výživnou masku SynCare PURE E Macadamia probíhá od pondělí 11. září do neděle 17. září 2023. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá novou výživnou masku SynCare PURE E Macadamia.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. září 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !