Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.09. 2024
Dnes má svátek Václav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o olej a mléko na opalování SynCare SUN

24.06. - 30.06. 2024 | Aktuální soutěže


Nespalte se.


Těšíte se na bronzové opálení, které je pro vás symbolem zdraví a přitažlivosti? Pak se určitě rádi vystavujete slunečním paprskům a oceníte rady odborníků.
I když sluneční lázeň působí blahodárně, je zapotřebí mít ji pod kontrolou. Proto nedejte pouze na vlastní pocity a důvěřujte profesionálům. A pokud máte citlivou nebo alergickou pokožku, vybírejte si opalovací přípravky s vysokou tolerancí, které pokožku nedráždí. Nezapomeňte na kvalitní ochranu nejen na pláži, ale i ve městě nebo při sportu. Jen kvalitní přípravky ochrání pokožku před nežádoucími změnami a předčasným stárnutím následkem slunění. Díky nim zůstane vaše pokožka zdravá a přitažlivá.


Přípravky sluneční řady SynCare

☻ Obsahují výhradně fyzikální nebo kombinaci fyzikálních a hybridních UV filtrů.
☻ Díky svému složení nezatěžují pokožku chemickým působením.
☻ Neobsahují parfemace, zamezují alergickým reakcích
☻ Chrání proti UVA i UVB záření
☻ Jsou voděodolné

Vysoká ochrana pro citlivky

Vysoce ochranná formule SynCare ZINCI SUN je určená pro extra citlivou pleť se sklonem k hyperpigmentaci. Obsahuje rezistentní clonu mikročástic zinku a vysoké SPF 50+ pro spolehlivou ochranu pokožky před sluncem.  I jemná vrstva tohoto vodě odolného přípravku s mikročásticemi zinku spolehlivě ochrání pokožku před intenzívním slunečním zářením.
SynCare ZINCI SUN je vhodný při slunečních alergiích a pro extra citlivé jedince. Tento moderní opalovací přípravek je možné použít k ochraně pokožky obličeje a zvláště citlivých partií těla, náchylných ke spálení.  Praktické balení s dávkovačem umožňuje komfortní použití a bezpečnou manipulaci na pláži i na cestách.

Do města i na pláž

je ideální tónující krém ZINCI SUN s vysokou ochranou SPF 50+ je určen pro velmi citlivou pokožku. Obsahuje fyzikální a nedráždivé UVA a UVB hybridní filtry, takže nezatěžuje pokožku. Je úžasně lehký, krásně rozjasní a sjednotí pleť a nezanechává mastný film.

Pro celou rodinu

Řada SynCare SUN PROTECT s SPF 30+ obsahuje fyzikální a hybridní filtry. Přípravky jsou ve formě mléka nebo oleje a nejsou parfémovány. Základem olejů je výživný arganový olej, obohacený o kůži prospěšný betakaroten. SUN PROTECT je určený pro osoby s nižší tolerancí na sluneční záření, u kterých je nutný omezený pohyb na slunci se zvýšenou ochranou. Přípravky jsou vhodné pro děti i dospělé s citlivou pletí.

SynCare na opalování
Pravidla soutěže:
Soutěž o olej a mléko na opalování SynCare SUN probíhá od pondělí 24. června do neděle 30. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají SynCare Olej SPF 50,  SynCare mléko SPF 30 a plážovou tašku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  1. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !