Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.10. 2024
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o podzimní novinky Osiřelo dítě a Nemesis: Temné město

21.10. - 27.10. 2024 | Aktuální soutěže
Osiřelo dítě

























Osiřelo dítě

Sýkora Michal, Kučera Štěpán, Goffa Martin, Mičanová Daniela, Surmanová Kateřina

Antologie tajemných i mrazivých povídek z prostředí venkova a odlehlých samot. Jedenáct českých spisovatelů si dalo záležet, aby o napětí nebyla nouze – ať už vycházeli z folklóru, nebo třeba z policejní praxe. Představa poklidné vísky nebo mlýna může budit dojem bezpečí. Ale kdo někdy zůstal za tmy sám v odlehlém stavení, ten možná poznal plíživý strach, který zakoušely generace před ním. A tuší, že stačí pouhá souhra okolností, aby se venkovská idyla proměnila v noční můru.
Nemesis: Tajemné město


Nemesis: Temné město
Adriana Krnáčová


Elitní vyšetřovatel Gabriel Novotný se nechá přeložit z NCOZ na krajskou kriminálku. Nechce se ovšem vzdát svého starého případu: dopadení viníka korupce na Dopravním podniku, který jen těsně unikl spravedlnosti. Spolu se státní zástupkyní vymyslí způsob, jak vyšetřování opět otevřít. Kapitánka Klára Jordánová vítá posilu a společně jsou nasazeni na prověření náhlého skonu ministra vnitra. Je skutečně příčinou úmrtí infarkt? Oba případy jsou propojené a vyšetřovatelé postupně odhalují dávnou děsivou minulost ministra, která měla zůstat pohřbena hodně hluboko.



Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky Osiřelo dítě a Nemesis: Temné město probíhá od pondělí 21. října do neděle 27. října 2024.   
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených knižních novinek Osiřelo dítě nebo Nemesis: Temné město.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. října 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Knižního klubu

Soutěžní otázka
Kolik českých spisovatelů se podílelo
na sepsání mrazivých povídek Osiřelo dítě?
5
10
11
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !