Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o pohádky o houbových skřítcích Houbáci v zahradní říši

14.10. - 20.10. 2024 | Aktuální soutěže
Houbáci v zahradní říši

















V Pointě vyjde třetí díl

pohádkových příběhů houbových skřítků Houbáků


V online nakladatelství Pointa vyšel 14. října 2024 již třetí díl pohádek o houbových skřítcích Houbáci v zahradní říši, jehož autorkou je Zuzana Froňková, která tak vydá na Pointě již svou pátou knihu. 

Houbáci jsou houboví skřítci, kteří mají spoustu kamarádů nejen v lese, ale i ve vesničce a v okolních zahradách. Tentokrát je malá katastrofa vyžene z jejich domovů a skřítci se musejí přestěhovat do zahradní říše. V knize najdou malí čtenáři a jejich rodiče nejen napínavé čtení, ale i návod na výrobu kouzelných oříšků nebo kartičky pro osobní herbář. 

Křest knihy Houbáci v zahradní říši proběhne 20. listopadu 2024 v 18 hod. ve Werichově vile v Praze na Kampě a ještě před tím 24. října se od 16 hod. uskuteční beseda pro děti o knize Houbáci v knihovně a kulturním centru Prahy 8 Velký mlýn. Knihu Houbáci v zahradní říši i spoustu dalších titulů je možné objednat na e-shopu Pointy a ve všech tradičních knihkupectvích nebo na e-shopech.

Houbáci v zahradní říši












Pravidla soutěže:
Soutěž o pohádky o houbových skřítcích Houbáci v zahradní říši probíhá od pondělí 14. října do neděle 20. října.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá pohádky o houbových skřítcích Houbáci v zahradní říši.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. října 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď naleznete na e-shopu Pointy

Soutěžní otázka
Kolik nohou má pan Pinďa v pohádce Houbáci v zahradní říši?
2
4
8
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků