Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.06. 2024
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukaz na letní příměstské tábory od Kroužků

24.06. - 30.06. 2024 | Aktuální soutěže


Společnost KROUŽKY nabízí pestrou paletu letních příměstských táborů pro děti 

po celé České republice


Společnost KROUŽKY, která má mnohaleté zkušeností s organizací volnočasových aktivit pro děti, přichází s pestrou nabídkou letních příměstských táborů po celé České republice. Již nyní se lze přihlašovat na dětské příměstské tábory, které jsou určeny dětem od 4 do 15 let a probíhají každý týden po celou dobu letních prázdnin. Nabídka táborů je pestrá a zaručuje, že každé dítě najde svůj ideální tábor, který ho nadchne, obohatí a podpoří jeho rozvoj.

KROUŽKY vytváří ideální prostředí pro rozvoj dětských talentů, přičemž kladou důraz na empatický přístup a respekt k jedinečnost a individualitě každého dítěte. Tento přístup je klíčový a odráží zásady, na kterých KROUŽKY staví svou činnost – je to základní filozofie a esence jejich práce s dětmi. „Každé dítě je jedinečné, má své vlastní zájmy, koníčky a nadání. Tento individuální přístup aplikujeme nejen při tvorbě dětských kroužků, ale i při organizaci příměstských táborů," vysvětluje Radka Dobiášová, marketingová manažerka KROUŽKŮ. „Naše nabídka táborů je proto nesmírně rozmanitá a zahrnuje aktivity pro všechny typy dětí – od malých sportovců, přes tanečnice a milovníky zvířat, až po kreativní umělce a budoucí vědce." dodává Dobiášová.

Mezi nejoblíbenější příměstské tábory KROUŽKŮ patří několik tematických programů, které každoročně přitahují velký zájem. Jedním z nich je tábor "Letem Zoo světem", který se koná v zoologických zahradách v Praze, Zlíně, Českých Budějovicích a Ostravě, a je oblíbený pro své atraktivní prostředí. Dalším oblíbeným táborem je tábor "Sportuj a bav se s Victory Kids", který je určen dětem se zájmem o sportovní aktivity a nabízí pestré sportovní programy pro podporu fyzické aktivity a týmového ducha. Velkou popularitu si získal také "Příměstský tábor s Pokémony“, který se koná na Vyšehradě v Praze. Tento tábor láká děti na dobrodružství inspirovaná oblíbenými postavami z animovaných filmů.
Kroužky.cz





















Pravidla soutěže:
Soutěž o poukaz na letní příměstský tábor od Kroužků probíhá od pondělí 24. června do neděle 30. června 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá poukaz na libovolný letní příměstský tábor od Kroužků


Vyhodnocení soutěže proběhne dne  1. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena do 5. července 2024 na emailovou adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách KROUŽKY.cz

Soutěžní otázka
Víte kolik let už společnost KROUŽKY připravuje kroužky
pro děti přímo ve školách?
10 let
20 let
25 let
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !