Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o přírodní doplněk stravy FEMINUS

14.10. - 20.10. 2024 | Aktuální soutěže

FEMINUS






Podzim je obdobím, kdy se mění počasí a nároky na naše tělo se mohou zvýšit. Dny se krátí a nedostatek světla na nás může mít negativní vliv. Mějte na paměti, že rozmanitá strava bohatá na vlákninu, vitamíny a minerály hraje klíčovou roli pro vaši imunitu a celkový komfort.

„Užívání doplňků stravy na podzim může být skvělým způsobem, jak si zlepšit zdraví a náladu. Vitamínové a minerální doplňky jsou nejúčinnější, pokud jsou užívány podle pokynů zdravotníků a v kombinaci se zdravou stravou,“ říká David Buchta, propagátor zdravého životního stylu a zástupce značky FEMINUS, www.feminus.cz.


TIP: Doplněk stravy FEMINUS


Doplněk stravy pro ženy. Díky přírodnímu složení se zaměřuje na posílení imunitního systému a udržení dobrého sexuálního zdraví. Přispívá také ke správnému posílení imunitního systému, močové soustavy, reprodukčního systému a k hormonální rovnováze. Snižuje míru únavy a vyčerpání. Jedná se o přírodní produkt obsahující ověřené látky pro optimalizaci ženského hormonu estrogen.

FEMINUS

















Pravidla soutěže:
Soutěž o  přírodní doplněk stravy pro ženy FEMINUS probíhá od pondělí 14. října do neděle 20. října.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají přírodní doplněk stravy FEMINUS.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. října 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 

Správnou odpověď naleznete na stránkách www.feminus.cz

Soutěžní otázka
Jaký je obsah vitamínu B12 v denní dávce FEMINUS?
7 μg
10 μg
18 μg
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků