Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o přírodní doplněk stravy KLOUBUS

12.06. - 18.06. 2023 | Aktuální soutěže
S přibývajícím věkem je opotřebení kloubů stále patrnější, což vede k nepohodlí, ztuhlosti a snížené pohyblivosti. Naštěstí nám příroda poskytla mocného spojence v podobě kolagenu. Ten je často označován jako „lepidlo“, které drží naše tělo pohromadě, a hraje zásadní roli při udržování zdravých kloubů.

Fontána mládí pro vaše klouby – co je kolagen?

Kolagen je nejrozšířenější bílkovina v našem těle, tvoří významnou část naší kůže, kostí, šlach, vazů a samozřejmě i kloubů. Zajišťuje strukturu, pevnost a pružnost různých tkání a funguje jako lešení, které podporuje kostru našeho těla. Existují různé typy kolagenu, ale konkrétně kolagen typu II se nachází v našich kloubech a hraje klíčovou roli v jejich funkci, zdraví a bezbolestnosti.

Ochrana chrupavky: Kolagen pomáhá udržovat integritu a zdraví chrupavky, která slouží jako polštář mezi našimi kostmi. Zajišťuje hladký pohyb kloubů, snižuje tření a zabraňuje jejich poškození.
Promazávání: Kolagen podporuje tvorbu synoviální tekutiny, přirozeného maziva, které vyživuje a promazává klouby. Toto mazání zvyšuje pohyblivost kloubů a snižuje nepohodlí způsobené ztuhlostí.
Stimulace syntézy: „Konzumací kolagenových doplňků nebo potravin bohatých na kolagen můžeme stimulovat přirozenou produkci kolagenu v našem těle. Ten následně podporuje opravu a regeneraci poškozených kloubních tkání, což časem vede ke zlepšení zdraví kloubů,“ říká David Buchta propagátor zdravého životního stylu ze společnosti PRIMULUS GROUP.


Doplněk stravy KLOUBUS

Přírodní doplněk stravy obsahující všechny prospěšné látky ve správném množství a poměru. Podporující správné fungování pohybového aparátu a účinný prostředek pro silné kosti a klouby. Provedenými rozbory bylo Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí zjištěno, že předložený vzorek produktu KLOUBUS vyhovuje ve znaku označeném „V“ požadavku uvedenému v deklaraci na obalu.
Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován zdravotním ústavem v Praze a testován na obsah chondroprotektiv. Mohou ho užívat, jak mladí, tak starší lidé, včetně aktivních sportovců. Díky svému složení udržuje normální stav kostí a přispívá k tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek.
Kloubus




Pravidla soutěže:
Soutěž o přírodní doplněk stravy KLOUBUS probíhá od pondělí 12. června do neděle 18. června.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají přírodní doplněk stravy KLOUBUS - pro správné fungování pohybového aparátu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. června 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 


Správnou odpověď se dozvíte na Koubus.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !