Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.09. 2024
Dnes má svátek Kryštof
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Smyslový poklad - Sensory play sadu od Kidtown.cz

16.09. - 22.09. 2024 | Aktuální soutěže

Smyslový poklad Kidtown.cz
Sensory play sada


Smyslová sada sestavená speciálně pro sensory play. Děti při hraní aktivně zapojují zrak, sluch, hmat a čich, což podporuje komplexní smyslový rozvoj. Obsahuje 17 druhů interaktivních hraček, které dětem umožňují vybudování vlastního světa.

Hrací sada Smyslový poklad je ideálním nástrojem pro komplexní smyslový rozvoj dětí, podporu kreativity a zlepšení jemné motoriky, s důrazem na open-ended play. Ta podněcuje dětskou fantazii, schopnost řešení problémů a budování emoční inteligence.

Tato senzorická sada je skvělým nástrojem jak pro rodiče, tak pro pedagogy a terapeuty, kteří chtějí podpořit smyslový rozvoj dětí zábavným a interaktivním způsobem. Sada obsahuje kinetický písek, duhovou lupu, drahokamy, třídící hmyz, kapla dřívka, pinzetu a další poklady.

Jak Smyslový poklad rozvíjí smysly?


Smyslový poklad - Sensory play sadu od Kidtown.czHraní s kinetickým pískem je na dotek příjemné a uklidňující. Písek propojuje naše prázdninové vzpomínky, ať už jsme u moře nebo v pískovišti u babičky na chatě. Dětem umožňuje budovat co je napadne, jelikož drží pevně pohromadě.

„Písek je skvělý materiál pro tvoření. Děti mohou stavět hrady, tunely nebo vytvářet různé obrazce. Tímto způsobem rozvíjejí svou fantazii a kreativitu, což je důležité pro jejich kognitivní vývoj,“ vysvětluje psycholožka Eva Stupková, která pomáhá s výběrem hraček pro Kidtown.cz.

Duhová lupa a zvětšovací nádoba podporuje trénink zraku a badatelské sklony. Děti zkoumají zrnka rýže, písek, kávová zrna. Pokládají si je na lupu a pod ni, a porovnávají velikostní rozdíl.

Duhová průhledná pinzeta je ideální pro trénink úchopu a trpělivosti zároveň. Figurky cestují z místa na místo, ale obtížnost se zvyšuje s jejich namáčením do vody a obalováním v písku. Buď to děti zvládnou i tak, nebo si figurky umyjou a osuší houbičkou, která zároveň různou hrubostí povrchu stimuluje hmat. Na umývání, hru s vodou a učení míry doporučujeme také velkou barevnou pipetu, která ale není součástí balení Smyslového pokladu. Zrnka kávy krásně voní a ještě k tomu slouží jako stavební prvek.

„Takovou hrou dítě objevuje svět kolem sebe, získává smyslové prožitky a své smysly také zdokonaluje. Vnímá různé tvary, barvy a jejich odstíny, manipulací s pískem a předměty získává různé sluchové a hmatové vjemy, které mohou být důležité pro pozdější dovednost čtení a psaní,“ říká Eva Stupková, dětská psycholožka pro Kidtown.cz
Smyslový poklad - Sensory play sadu od Kidtown.cz



Pravidla soutěže:
Soutěž o Smyslový poklad - Sensory play sadu od Kidtown.cz probíhá od pondělí 16. září do neděle 22. září.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá Smyslový poklad - Sensory play od Kidtown.cz


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. září 2024 a výherce bude zveřejněne v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena do 20. října 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Kidtown.cz

Soutěžní otázka
Kolik kusů kapla dřívek je ukryto ve Smyslovém pokladu Kidtown?
5
10
15
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !