Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 14.09. 2024
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na koncert Original Vintage Orchestra do pražské Lucerny

26.08. - 1.09. 2024 | Aktuální soutěže

Petr Kroutil




















11. září Original Vintage Orchestra již po šesté 

vystoupí v pražské Lucerně, buďte u toho!


Představte si noc plnou blyštivých kostýmů, elektrizující energie a nezapomenutelných melodií. Přesně takové zážitky přináší Original Vintage Orchestra, ambiciózní big band založený v roce 2016 talentovaným muzikantem Petrem Kroutilem. V září se hudební seskupení vrací do pražského Lucerna music baru, kde se opět chystá ohromit své publikum. 

Projekt hudebníka Petra Kroutila nejenže oživuje jazz 20. a 30. let, ale také přetváří moderní hity do swingového stylu. Výsledkem je explozivní hudební fúze, která přitahuje posluchače všech generací. Repertoár big bandu zahrnuje dynamické aranže písní od Amy Winehouse, Michaela Jacksona, Justina Timberlakea, Bruna Marse, ale i českých kapel jako Tři sestry či Visací zámek.
Na koncert dorazí také zajímaví hosté, například Michal Malátný z kapely Chinaski a další

koncert Original Vintage Orchestra



















Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na koncert Original Vintage Orchestra probíhá od pondělí 26. srpna do neděle 1. září 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na koncert Original Vintage Orchestra do pražské Lucerny, který se koná ve středu 11. září 2024.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 2. září 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. září 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Original Vintage Orchestra
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !