Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na Veletrh FOR BEAUTY

23.09. - 29.09. 2024 | Aktuální soutěže

veletrh FOR BEAUTY




















Nejočekávanější beauty událost tohoto podzimu bude plná hvězd! Veletrh FOR BEAUTY startuje již 4. 10. 2024


Největší koncentrace krásy, beauty novinek, ale i stálic zářících v beauty světě. Nekonečné množství inspirace, skvělé slevy a možnost nákupu těch nejlepších produktů, které podzim 2024 nabízí. Na to vše a mnohem více se mohou návštěvníci těšit na podzimním veletrhu FOR BEAUTY, který se uskuteční v termínu od 4. do 5. října 2024 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Jako vždy na návštěvníky čeká pestrá škála vystavovatelů a připraven je i bohatý doprovodný program. Nebude chybět ani řada známých osobností: Ornella Koktová, Agáta Hanychová, Taťána Kuchařová nebo hvězdný kadeřník Tomáš Arsov.


Program největšího beauty veletrhu v České republice bude i na podzim více než zajímavý. Dvě výstavní haly nabídnou prezentaci českých i zahraničních značek, k vidění bude řada profesionálních soutěží, na které jsou návštěvníci (ale i vystavovatelé) již tradičně zvyklí. Nouze nebude ani o zajímavé workshopy nebo například o odborné prezentace přímo na stáncích vystavovatelů. Zde si budete moci vše vyzkoušet na vlastní kůži a veškeré vaše dotazy probrat přímo s odborníky na slovo vzatými.

Ve stejný termín jako FOR BEAUTY se na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA bude
konat také veletrh hraček, her a potřeb pro děti FOR KIDS, festival FOR GAMES a veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR.
veletrh FOR BEAUTY



















Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na veletrh krásy FOR BEAUTY probíhá od pondělí 23. září do neděle 29. září.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá 2 vstupenky na veletrh FOR BEAUTY, který se koná 4. - 5. října na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. září 2024 a výherce bude zveřejněne v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny emailem do 2. října 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách veletrhu FOR BEAUTY

Soutěžní otázka
Kdo se stal pro rok 2024 tváří veletrhu FOR BEAUTY ?
Taťána Kuchařová
Hana Holíšová
Karolína Mališová
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !