Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na Whisky Life! Prague

14.10. - 20.10. 2024 | Aktuální soutěže
Whisky Life! Prague



















Whisky Life! Prague


Cítíte se ve světě whisky jako Alenka v říši divů? Nevadí, coby začátečník máte jedinečnou příležitost seznámit se s touto kategorií od základů. Whisky Life! Prague není určený jen odborníkům. Naopak, cílem festivalu je ukázat různorodost whisky co nejširší veřejnosti. Využijte možnosti nechat si ji představit od těch nejpovolanějších.

Největší český svátek zasvěcený whisky se odehraje 1. a 2. listopadu 2024 na Novoměstské radnici v Praze. Návštěvníci z řad odborníků i široké veřejnosti budou mít po oba dny možnost objevovat rozmanitost tohoto destilátu, k dispozici bude okolo 400 různých druhů whisky. Mezi nimi budou zastoupené nejen notoricky známé láhve, ale také novinky, limitované edice a rarity, které v Česku jinde než na Whisky Life! Prague není možné ochutnat.

Kromě samotných degustací čekají na návštěvníky edukativní masterclasses se zahraničními i tuzemskými hosty, kteří je zasvětí do tajů whisky. Program letošního ročníku zpestří také finále barmanské soutěže zaměřené – jak jinak – na whisky. Na své si přijdou také milovníci koktejlů, doutníků a dobrého jídla. Skotskou atmosféru podtrhnou nejen pokrmy tamní kuchyně, ale také taneční soubor Caledonian Club.
Whisky Life! Prague























Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na Whisky Life! Prague probíhá od pondělí 14. října do neděle 20. října.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dvě dvoudenní vstupenky na Whisky Life! Prague, který se koná 1. a 2. listopadu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. října 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny emailem do 30. října 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Whisky Life! Prague

Soutěžní otázka
Kolik je v letošním programu Whisky Life! Prague mastreclasses?
8
10
14
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky