Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o balíčky toho nejlepšího na celou sezónu od značky Labeta

22.07. - 28.07. 2024 | Aktuální soutěže
ovocný pektin


















Zavařujete, želírujete, nakládáte? Zkuste to letos s tradiční českou značkou Labeta. Vyrobte si džem, zavařte si sirup či kompot, naložte okurky, uvařte čatní a uchovejte si tak chutě léta na zimní měsíce.

Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. Rozumí si nejvíce s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce.

Nebo sáhněte po JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu. Ve variantách 1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší strávníky.

V případě, že máte sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte džemy a marmelády, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.


NOVINKA: BIO třtinový želírovací cukr 3:1

 NOVINKA: BIO třtinový želírovací cukr 3:1
    • základem je BIO třtinový cukr
    • obsahuje jen BIO cukr a pektiny
    • směs je bez konzervantů
    • vhodná pro sladší ovoce
    • balení vystačí na 1 kg ovoce
    • cena 76 Kč


Na www.labeta.cz seženete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů ve variantě konvenční i bez lepku, a navíc zde najdete desítky ozkoušených receptů na pečení, vaření i zavařování. 



S Labetou máte raz dva zavařeno. 


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky toho nejlepšího od značky Labeta probíhá od pondělí 22. července do neděle 28. července 2024.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček toho nejlepšího ze sortimentu na celou sezónu od značky Labeta, který bude obsahovat želírovací cukry, přírodní želírovadla, přípravky pro nakládání zeleniny a hub apod.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne  29. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. srpna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Labeta
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !