Zavařujete, želírujete, nakládáte? Zkuste to letos s tradiční českou značkou Labeta. Vyrobte si džem, zavařte si sirup či kompot, naložte okurky, uvařte čatní a uchovejte si tak chutě léta na zimní měsíce. Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý
Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. Rozumí si nejvíce s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce.
Nebo sáhněte po
JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu. Ve variantách
1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší strávníky.
V případě, že máte sladší typ ovoce, vyzkoušejte
BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte džemy a marmelády, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.
NOVINKA: BIO třtinový želírovací cukr 3:1
• základem je BIO třtinový cukr
• obsahuje
jen BIO cukr a pektiny • směs je bez konzervantů
• vhodná pro sladší ovoce
• balení vystačí na 1 kg ovoce
• cena 76 Kč
Na www.labeta.cz seženete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů ve variantě konvenční i bez lepku, a navíc zde najdete desítky ozkoušených receptů na pečení, vaření i zavařování.
S Labetou máte raz dva zavařeno.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček toho nejlepšího ze sortimentu na celou sezónu od značky Labeta, který bude obsahovat želírovací cukry, přírodní želírovadla, přípravky pro nakládání zeleniny a hub apod.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. července 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii
Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. srpna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Nápovědu najdete na stránkách Labeta