Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte si s Lidlem a vyhrajte 1 z 5 chladicích tašek

29.07. - 4.08. 2024 | Aktuální soutěže

Slunce pálí, teploty stoupají a s nimi i chuť na osvěžující piknik v parku nebo výlet do přírody. Ať už se chystáte kamkoli, nezapomeňte si s sebou vzít chladicí tašku!

Chladicí tašky se hodí nejen na piknik, ale i k převozu chlazených produktů z obchodu domů. Díky nim udržíte potraviny a nápoje svěží a chutné i v těch nejteplejších dnech.

Na Lidl Shopu je k dispozici široká škála chladicích tašek v různých velikostech a provedeních.

Lidl - chladící taška Mistral

Vybrat si můžete například praktický batoh Mistral, který udrží obsah čerstvý až 7 hodin, a to i bez chladicích vložek. S oddělenou přihrádkou s víkem na choulostivé potraviny přitom budete mít jistotu, že obsah batohu převezete kamkoliv bez zbytečných obav a starostí.

lunch box


Sáhnout můžete i po Ernesto chladicí tašce se svačinovými boxy. Do tašky se vejdou celkem 4 dózy, které si můžete naplnit podle svých představ. Samozřejmostí je pak praktické ucho na nošení a odnímatelný ramenní popruh.


chladící taška Topmove


Nebo vám bude stačit taška, která zajistí, že budete mít po ruce chladivý a osvěžující nápoj? V tom případě se Vám bude hodit chladicí taška Topmove®. Ta je vhodná pro běžné velikosti lahví do cca 1,5 l, nechybí ramenní popruh a je jen na vás, zda tašku naplníte nápoji určenými na piknik, na dlouhé cestování, nebo romantické chvilky ve dvou.

Vyberte si prostě tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím. Nebo si s námi rovnou zasoutěžte. Ve hře je tentokrát Rocktrail chladicí taška, která kromě toho, že udrží nápoje a potraviny dlouho studené, disponuje i popruhy na připevnění piknikové deky.


Pravidla soutěže:
Soutěž  s Lidlem o chladicí tašku probíhá od pondělí 29. července do neděle 4. srpna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

chladící taška


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z chladicích tašek od Lidlu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. srpna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. srpna 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 



Nápovědu najdete na stránkách Lidl

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !