Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 05.09. 2024
Dnes má svátek Boris
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká letní 14denní soutěž o rty snů - získejte plné a smyslné rty

15.07. - 28.07. 2024 | Aktuální soutěže

Soutěž o plné a smyslné sty

















Klinika ABCLINIC ART & BEAUTY - Jsme první klinikou v České republice, která je založena na konceptu komplexní multioborové péče. Díky tomu se naše služby navzájem doplňují a tvoří celek, který pomáhá našim zákazníkům nejen udržovat jejich přirozenou krásu a estetický vzhled, ale především jejich zdraví a vynikající kondici.

Zvětšení rtů


Na klinice ABCLINIC ART & BEAUTY provádí zkušení lékaři, takže zaručujeme profesionální aplikaci, bezproblémové hojení a vysněný výsledek, kterého byste v kosmetickém salonu nemuseli dosáhnout.

Aplikací výplní na bázi kyseliny hyaluronové injekcí do rtů docílíme nejen zvětšení, modelace, úpravy asymetrie rtů, ale i pozvednutí pokleslých koutků. Nebo vyplníme rty vlastním tukem pacienta při tzv. Lipotransferu.

Soutěž o plné a smyslné sty
Pravidla soutěže:
Velká 14denní soutěž o rty snů od ABCLINIC ART & BEAUTY probíhá od pondělí 15. července do neděle 28. července 2024. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázky a jehož REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá od ABCLINIC ART & BEAUTY rty snů.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. července 2024 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena do 10. srpna na emailovou adresu uvedenou u nás v registraci.
Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všech 14 soutěžních otázek. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně.  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 28. červnece 2024.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách ABCLINIC ART & BEAUTY

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !