Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.10. 2024
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vsaďte na dobrou kondici a krásu a vyhrajte CollagHYAL Drink

21.10. - 27.10. 2024 | Aktuální soutěže

Pro dokonalou pleť, vlasy a nehty.
Koktejl pro zdraví je 
CollagHYAL Drink


NOVINKA CollagHYAL Drink je dermonutraceutikum s patentovaným PEPTANEM® (kolagenní peptid), který doplní kolagen v organismu a navíc dokáže aktivovat jeho novotvorbu.

Kolagen patří k základním stavebním prvkům v těle. Jde o bílkovinu, nepostradatelnou zejména pro svaly, klouby, kosti, šlachy, tkáně a pokožku. Organismus si dokáže kolagen vytvořit, ale je třeba si uvědomit, že tato schopnost netrvá věčně. S věkem tvorba kolagenu klesá a abychom si udrželi celkovou vitalitu, je vhodné ho tělu dodat nebo posílit jeho novotvorbu. Ideální je obojí. Přidáním kolagenu do běžné stravy, posílíme nejen tělo, ale také pokožku a krásu pleti. 

CollagHyal Drink – dermonutraceutikum
Kolagen dokáže zvýšit její pružnost, zabránit poklesu kůže a tím tvorbě vrásek. Současně podporuje odolnost pokožky a zdravý vzhled. Pokud vám v těle chybí kolagen, bude vaše pokožka ochablá a bez života a tělo ztratí svoji pružnost.

CollagHYAL Drink

    • podporuje vaše klouby, vazy úpony a je zdrojem vitality a síly pro vaše tělo i pokožku.
    • dělá hezčí pleť, posiluje nehty a zlepšuje kvalitu vlasů.

Koktejl pro zdraví i krásu
Kromě kolagenního peptidu PEPTANu obsahuje kyselinu HA, komplex vitamínů, MSM pro zvýšení elasticity pokožky, kyselinu listovou, selen a zinek.

Denní dávku CollagHYAL Drink můžete volně popíjet, ideálně po dobu 30 minut. Forma nápoje je příjemná pro zažívání a umožní rychlou vstřebatelnost účinných látek do těla. Nejenže dobře chutná po lesním ovoci, ale stará se o vaši krásu a tolik důležitou celkovou vitalitu.

CollagHyal Drink – dermonutraceutikum











Pravidla soutěže:
Soutěž o NOVINKU CollagHYAL Drink probíhá od pondělí 21. října do neděle 27. října.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají CollagHYAL Drink.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. října 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách kosmetiky SynCare

Soutěžní otázka
Jaký komplex vitamínů obsahuje nový CollagHYAL Drink?
A, D, E, K
B1, B3, B6
D, K, C, B12
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !