Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.04. 2025
Dnes má svátek Hugo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíčky pro snadné velikonoční pečení od Dr. Oetker

31.03. - 6.04. 2025 | Aktuální soutěže
Dr. Oetker - Holandské kakao






















Velikonoce jsou svátky plné chutí, vůní a rodinných setkání. Ať už patříte mezi milovníky tradičního pečení, nebo rádi experimentujete s moderními recepty, Dr. Oetker vám přináší inspiraci pro nezapomenutelné sváteční hodování. Od barevných velikonočních hnízd přes klasickou vaječnou tlačenku až po nadýchané tvarohové zajíčky.

Tradiční Velikonoce s moderním twistem


Velikonoce s Dr.OetkerMezi nejoblíbenější velikonoční dobroty patří mazance, velikonoční beránci, zajíčci nebo nádivka. Každý region má své speciality, ale společným jmenovatelem je láska k pečení a radost z pohostinnosti. Letos můžete tradiční recepty obohatit moderními chutěmi a barvami. S výrobky Dr. Oetker, jako jsou želatina, mletý mák nebo gelové barvy, se vaše sváteční pečení stane hračkou.

Jaro je navíc časem, kdy příroda hraje všemi barvami, tak proč toho nevyužít také v kuchyni. S potravinářskými gelovými Barvami Dr. Oetker snadno obarvíte těsta, krémy nebo fondán na veselé jarní odstíny. Vyzkoušejte například recept na Jarní barevná hnízda, která jsou ideálním doplňkem velikonočního stolu. Pro dokonalý výsledek použijte na těsto Holandské kakao Dr. Oetker a na zdobení Polevu tmavou Dr. Oetker. Vajíčka do hnízd pak vytvoříte z Marcipánu Dr. Oetker, který obarvíte pomocí gelových barev.

Dr. Oetker - želatina

Želatina:

nezbytný pomocník pro slané pochoutky


Velikonoce nejsou jen o sladkém. Tradiční slané pochoutky, jako aspiky nebo tlačenky, jsou nedílnou součástí jarního menu. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta pro přípravu těchto pokrmů. Je mimořádně tuhá a výborně drží tvar, aniž by ovlivnila chuť ingrediencí. Vyzkoušejte oblíbený recept na Velikonoční vaječnou tlačenku, ve které kombinace zeleniny, vajec a tatarské omáčky vytvoří dokonalou chuťovou harmonii.

Jistota pro kynutá těsta


Kynuté těsto může být pro leckoho výzvou, ale se sušeným Droždím Dr. Oetker máte úsěpěch zaručený. Sušené droždí je snadno použitelné a garantuje, že těsto dokonale vykyne a nezradí ani začínající pekařky. Na rozdíl od čerstvého droždí odpadá nutnost přípravy kvásku. Upečte si letos třeba Tvarohové kynuté zajíčky, kteří jsou nejen chutnou dobrotou na sváteční stůl, ale i zábavným způsobem, jak do pečení zapojit celou rodinu.

Dr. Oetker - mletý mák

Tradiční chuť v moderním pojetí


Mák je nedílnou součástí české kuchyně. Se 100% mletým mákem Dr. Oetker a Makovou náplní Dr. Oetker můžete za několik chvil připravit tradiční i moderní makové pohoštění. Vyzkoušejte například Kynutý velikonoční cop s mandlovo-jablečnou náplní, kterou elegantně doplní náplň z krásně modrého máku. Díky Droždí, Vanilinovému cukru a Rumovému třtinovému cukru Dr. Oetker bude cop voňavý a vláčný.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Dr. Oetker pro snadné velikonoční pečení probíhá od pondělí 31. března do neděle 6. dubna.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček od Dr. Oetker, se kterými bude velikonoční pečení hračka.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 31. března 2025 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 18. dubna 2025 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách Dr. Oetker

Soutěžní otázka
Jaký produkt Dr. Oetker se vyznačuje vysokým obsahem vlákniny, vápníku, železa a je zároveň zdrojem bílkovin?
100% Mák mletý
Holandské kakao
100% Vaječné bílky
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !