Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 28.10. 2024
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte exkluzivní péči o pleť s Collamedic Collagen Peptides Beauty Drink

28.10. - 3.11. 2024 | Aktuální soutěže
Collamedic Collagen Peptides Beauty Drink




















Kolagen, kyselina hyaluronová a ceramidy: 

Tajemství krásné pleti


Chcete zpomalit stárnutí a podpořit zdraví své pokožky? Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte měsíční zásobu Collamedic Collagen Peptides Beauty Drink s mořskými kolagenními oligopeptidy, kyselinou hyaluronovou a ceramidy v celkové hodnotě 1090 Kč!

Tento prémiový nápoj s vysokou koncentrací kolagenu je navržen tak, aby podporoval hydrataci, elasticitu a celkovou kvalitu pokožky, čímž přispívá k redukci vrásek a zlepšení pevnosti pokožky.


Kolagenové peptidy – elixír mládí?


Kolagenové peptidy, obsažené v produktu Collamedic Collagen Peptides Beauty Drink, jsou takřka zázrakem v boji proti vráskám. Přemýšlejte o nich jako o stavebních kamenech vaší pleti, které podporují hydrataci, elasticitu a jemnost. 
A co kyselina hyaluronová? Ta je superhrdinou v zadržování vlhkosti, což znamená, že vaše pleť bude neustále svěží a hydratovaná. Ceramidy, další klíčová složka, pomáhají udržovat ochrannou bariéru pokožky, která je klíčová pro vyrovnaný a zdravý kožní mikrobiom. Výsledky? Pokožka bude hladká, zářivá a svěží jako po celodenním wellness pobytu. Stačí jeden růžový beauty drink denně.


Nepropásněte šanci a získejte tuto exkluzivní péči o pleť od Collamedic

COLLAMEDIC Collagen peptides beauty drink 8560 mg, 30 sáčků



















Pravidla soutěže:
Soutěž o péči o pleť s Collamedic Collagen Peptides Beauty Drink probíhá od pondělí 28. října do neděle 3. listopadu.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají měsíční zásobu Collamedic Collagen Peptides Beauty Drink s mořskými kolagenními oligopeptidy, kyselinou hyaluronovou a ceramidy v celkové hodnotě 1090 Kč!

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. listopadu 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách výrobků Collamedic

Soutěžní otázka
Kolik kolagenu Collamedic Collagen Peptides Beauty nápoj obsahuje?
5000 mg
7000 mg
8000 mg
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !