Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte pro vaše vlasy hydrataci a výživu s přípravky z řady Loss od Brazil Keratin

14.10. - 20.10. 2024 | Aktuální soutěže
výrobky řady Loss od Brazil Keratin





















Už žádné padání vlasů na podzim!


Sluneční záření, vysoké teploty a časté mytí vlasů v létě mohou vlasy oslabit a způsobit jejich vysušení nebo i poškození. Právě proto se na podzim projeví výsledky letního namáhání vlasů. Podzim je období změn, kdy vlasy často reagují zvýšeným vypadáváním. Kratší dny a méně slunečního svitu znamenají nižší hladinu vitamínu D, který hraje důležitou roli při stimulaci růstu vlasů. 

Věnujte svým vlasům zvýšenou péči. Dopřejte jim hydrataci a výživu s přípravky z řady Loss od Brazil Keratin, které podporují růst a posílení vlasů.

Šampón Loss byl navržen tak, aby posílil vlasové kořínky, omezil lámavost a dodal vašim vlasům zpět jejich vitalitu a lesk. 
Kondicionér zajistí potřebou hydrataci a regeneci bez zatížení. Díky svému složení s keratinem chrání vlasové kutikuly před poškozením, čímž zlepšuje jejich pružnost a odolnost. Zanechává vlasy hebké, pevné a plné života. 
Na závěr péče použijte sprej Lotion Loss, který se snadno aplikuje přímo na pokožku hlavy. Díky jemnému rozpašování se rychle vstřebává, zklidňuje pokožku hlavy a stimuluje vlasové folikuly. Použití spreje je rychlé a pohodlné.

Nechte padání vlasů za sebou 

a užijte si krásné vlasy po celý podzim!

řada Loss od Brazil Keratin




















Pravidla soutěže:
Soutěž o přípravky na vlasy z řady Loss od Brazil Keratin probíhá od pondělí 14. října do neděle 20. října.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají přípravky z řady Loss pro podporu růstu a proti vypadávání vlasů od Brazil Keratin.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. října 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách vlasové kosmetiky Brazil Keratin

Soutěžní otázka
Která složka, obsažená v produktech nového setu Loss od Brazil Keratin, chrání vlasové buňky proti stárnutí?
Hydrolyzed Keratin
Dioica Leaf Extract
Vitamín E
Pro účast v soutěži musíte být přihlášená
Pokud ještě u nás nemáte účet, můžete se zaregistrovat


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !