Podtitul: Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční
Autor: Petra Rubášová
Nakladatelství: CPRESS
Datum vydání: 30.7. 2018
Formát: 167 x 225 mm
Počet stran: 160 stran
Cena: 215 Kč
Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy.
Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, zjistíte, jakých chyb se vyvarovat, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky za sýrovou turistikou, a naleznete zde také hodně zajímavých receptů, v nichž své sýrové výrobky uplatníte.
Postupy jsou doplněny názornými postupovými fotografiemi, fotografie u receptů ve vás vyvolají chutě pustit se do díla.
O autorce knihy Domácí sýry:
Autorka Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz), společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách. Napsala již knihy Zvířata v zahradě - pro radost i užitek, Bylinky české zahrádky a Domácí medová kuchařka.
Tuto knihu Domácí sýry koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.
Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz