Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

GAME CHANGERS: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili

21. 05. 2021 | Knižní tipy
Název: GAME CHANGERS:
Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili
Autor: Dave Asprey
Překlad: Mgr. Ondřej Doseděl
Datum vydání: 2021
Nakladatelství: Zoner Press
Formát:  150 × 230mm
Počet stran: 352 stran
Vazba: brožovaná
Cena: 294 Kč

Slavný BIOHACKER Dave Asprey se s vámi podělí o převratné informace, které nashromáždil z rozhovorů s tzv. „game changers“, lidmi, kteří mění sebe, aby mohli měnit svět.

    Strach je zabiják mysli
    Získejte díky sexu ty nejlepší drogy
    Brzké vstávání z vás dobrého člověka nedělá
    Nejezte jako neandrtálec, jezte jako vaše babička
    Honem! Meditujte rychleji
    Dýchejte v lese, a ne ve vaně
    Vděčnost je silnější než strach

GAME CHANGERS: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítěziliDave před několika lety založil podcast s názvem Bulletproof Radio s cílem dozvědět se něco užitečného od lidí, kteří jsou špičkami v tom, co dělají, aby sám dosáhl osobního růstu. Šel si pro radu za nekonformními vědci, špičkovými sportovci, biochemiky a lékaři, co se nebáli inovací.

Zpovídal i výživové poradce olympijských sportovců, odborníky na meditaci, příslušníky námořních jednotek Navy SEALs nebo vůdčí osobnosti v oblasti osobního rozvoje – prostě každého, kdo měl nějaké neobvyklé schopnosti nebo znalosti, z nichž by mohl těžit. Vyzpovídal více než 450 lidí, mezi nimi např. Dr. Daniela Amena, Gabby Bernsteinovou, Wima Hofa, Alberta Villolda, dr. Davida Perlmuttera, Ariannu Huffingtonovou, Dr. Stanislava Grofa, Jacka Canfielda, Esther Perelovou nebo Tima Ferrise.

Tito lidé mu změnili život. Namátkou – shodil 45 kilo; zvýšil si IQ; naučil se soustředit; zbavil se strachu, hanby, zlosti a dalších věcí, které jej v životě zpomalovaly; omládl. Dnes je Dave Asprey nejen majitel firmy Bulletproof v hodnotě několika miliónů dolarů, kterou sám od píky vybudoval, ale také autorem několika světových knižních bestsellerů. Jeho podcast má na iTunes přes 75 milionů posluchačů a patří mezi nejlepší ve své kategorii. Dosáhl takové výkonnosti, o které ani netušil, že je jí schopen.

Kniha Game Changers nabízí celkem 46 vědecky podložených zákonů, které vám pomohou inspirovat se autorovou cestou k úspěchu. Nabízí praktické rady, které můžete okamžitě aplikovat ve svém životě a těžit z nich. Od zkrocení strachu a úzkosti přes rychlejší a efektivnější rozhodování až po vytváření užitečných návyků, cvičení vděčnosti a další postupy, které změní život i vám.

Buďte chytřejší, rychlejší a šťastnější!


Tuto knihu GAME CHANGERS: Co lídři, inovátoři a nezávislí lidé dělají, aby zvítězili zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Zoner Press.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !