Název knihy: Konzervování
Autor: Oded Schwartz
Nakladatelství: Ikar
Rok vydání: 2011
Formát: 236 × 287 mm
Počet stran: 192 str.
Cena: 299 Kč
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy.
Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.
Tuto knihu Konzervování koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Knižního klubu.
Vendi V.
ChytráŽena.cz