Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Objevte knižní jednohubky pro fajnšmekry

22. 07. 2024 | Knižní tipy
-Komerční sdělení-

Hledáte knihy, které vás pohltí od první stránky a nepustí, dokud je nezhltnete celé? Sáhněte po kolekci těch nejlepších knižních jednohubek! Sbírka sedmi titulů je plná příběhů, které mají spád, jsou napínavé a čtou se jedním dechem. Pokud toužíte po nezapomenutelných čtenářských zážitcích a chcete si zpestřit léto, mrkněte na výběr knih nakladatelství Metafora, jenž zhltnete jako malinu!


Podstata touhy


Ona je úspěšná spisovatelka s čerstvým traumatickým zážitkem, on charismatický právník a světoběžník. Oba jsou v nejlepších letech a oba pocházejí z Chile. Brzy po jejich setkání v Londýně je pohltí vzájemná vášeň a žár, předznamenávající bouřlivý milostný vztah na dálku. Vytoužená setkání obou milenců kromě nespoutaného sexu a erotických experimentů naplňují i hovory o literatuře a sdílení nejhlubších tajemství, vynalézavé milostné hry neustále boří a posouvají jejich vnitřní hranice.

Podstata touhyPrvotní slastný opar však postupně mizí a místo něj se s rostoucí intenzitou dostavují jiní souputníci lásky – žárlivost, majetnickost, lži a nedůvěra. Poslední zoufalý pokus milenců opustit začarovaný kruh a najít novou cestu naopak dospěje k šokujícímu konci.

Jako se lidská mysl zdráhá přijmout to, co se vzpírá rozumovému vysvětlení, i hlavní hrdinka ve svém útržkovitém vyprávění věcně a bez zbytečných příkras rekapituluje tento úsek svého života, snaží se pochopit a dojít ke smíření. Schůzku za schůzkou, město za městem sledujeme vývoj vztahu dvou kosmopolitních osobností, jejich bezbřehou vášeň i temnou posedlost, evokující ikonický Bertolucciho film Poslední tango v Paříži.


Zkouška rájemZkouška rájem


Daisy přesně ví, co od života chce a co právě teď potřebuje ve vztahu. Uvědomuje si ale také, že pokud něco neudělá, její manželství skončí v troskách. A tak zosnuje plán: v den dvouletého výročí svatby pozve svého muže na oslavu na neznámé místo daleko od New Yorku. A tam mu předá dárek – týdenní pobyt na chatě uprostřed lesů, kde se budou moci díky přírodě, klidu a terapeutickému programu Zkouška rájem navzájem opravdu poznat a znovu k sobě najít cestu. Každý den dostanou jednu otázku, na kterou by si měli upřímně odpovědět.

Také Craig má o své budoucnosti dost jasnou vlastní představu. Připadá mu, že právě večer společného výročí je nejvhodnější příležitostí všechno rozseknout. Brzy se ale ukáže, že zavazadla, která leží sbalená v kufru auta a s nimiž chtěl odejít z Daisyina života, jsou to nejmenší – a nejméně třaskavé – tajemství, které před sebou navzájem mají. Jak daleko budou ochotni zajít, aby zachránili své manželství – i sami sebe?


VilaVila


Nepřekonatelná reality show: Luxusní vila. Deset soutěžících v tropickém ráji na soukromém ostrově. Každý okamžik živě přenášen publiku na celém světě, které má moc kontrolovat každý krok soutěžících. Mladá novinářka Laura je svým bezohledným editorem donucena, aby se do reality show zapojila pod falešnou identitou a vynášela zevnitř informace o svých soupeřích. Jakmile ale show odstartuje, ocitá se Laura nejen daleko od své komfortní zóny, ale i v moci nemilosrdné producentky, ochotné udělat cokoliv pro zvýšení sledovanosti.

Všichni ale mají tajemství, která by raději udrželi pod pokličkou, a teplota v ráji stoupá. Jak daleko jsou ochotni soutěžící zajít, aby si zajistili hlasy diváků? Jak daleko zajde sama Laura? A opravdu by někdo zabil, aby vyhrál? Reality show na život a na smrt začíná…



Více se dozvíte na www.grada.cz/jednohubky




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Objevte knižní jednohubky pro fajnšmekry:

Objevte knižní jednohubky pro fajnšmekry
Objevte knižní jednohubky pro fajnšmekry
Objevte knižní jednohubky pro fajnšmekry
Objevte knižní jednohubky pro fajnšmekry
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !