Podtitul: plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla
Autor: Brunning Andy
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 21.11. 2018
Formát: 190x165 mm
Počet stran: 160 stran
Cena: 229 Kč
Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.

Andy Brunning je autorem úspěšného blogu Compound Interest, věnovaného popularizaci chemie, kterou chápe jako neoddělitelnou součást každodenního života.
Tuto knihu Proč pláčeme při krájení cibule? koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.
Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz