Autor: Anton Enns, Nadja Buchczik
Nakladatelství: CPRESS
Datum vydání: 7/2018
Formát: 167 x 225 mm
Počet stran: 96 stran
Cena: 236 Kč
Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné! Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat.
Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné! Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat.
Naučíte se rozeznávat jeho základní druhy a získáte i tipy na triky, jak uhasit případný požár v ústech. Stránky této kuchařky vám nabídnou také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi.

Tuto knihu Red Hot Chilli kuchařka koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.
Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz