Autor: Eva Francová
Nakladatelství: MOTTO
Datum vydání: 1. 11. 2018
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 224
Cena: 239 Kč
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Nenajdete v nich však žádné kravské mléko, produkty z něho či vejce.
Všechny recepty jsou veganské a neobsahují bílý rafinovaný cukr. Ale ani s čistě rostlinnými surovinami se nemusíte bát o výsledek, bude stejně chutný jako běžné moučníky a dezerty. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem.
O autorce knihy
Sladkosti ze Svatojánu
Eva Francová je výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy vyzkoušenými a ověřenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu, který se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.
Tuto knihu Sladkosti ze Svatojánu koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.
Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz