Autor: Jean Michel Raynaud
Nakladatelství: Esence
Datum vydání: 8/2017
Formát: 220 × 278 mm, 1308 g
Vazba: pevná
Počet stran: 272 stran
Cena: 399 Kč
Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení.
Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče. Vydejte se na cestu unikátní kulinární tradicí a vychutnejte si v pohodlí domova to nejlepší, co vám francouzské pečení může nabídnout.
O autorovi knihy Vůně francouzského pečení
Jean Michel Raynaud je hlavním cukrářem sydneyské cukrárny La Renaissance Patisserie a bistra Baroque Bistro. Narodil se ve Francii a svou kariéru započal pod vedením mistra cukráře Roberta Schicchiho v Marseille a už ve dvaceti letech se stal cukrářským mistrem. Jean Michel se objevuje v televizi, píše pro kulinární časopisy a do mnoha knih přispěl svými recepty.
Tuto knihu Vůně francouzského pečení koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub.
ZUZI
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz