Vydal: Euromedia Group k.s., IKAR
Rok vydání: 2007
Počet stran: 160 str.
Cena: 239 Kč, pro členy klubu 199 Kč
Formát: 213x277 mm, vázaný
Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení moderní kuchyně.
V asijské kuchyni se klade velký důraz na to, aby si přísady zachovaly původní přirozenou barvu, strukturu a vůni, což tento klasický "hrnec" umožňuje.
Úprava přísad je někdy pracnější a časově náročnější než samotné vaření, ale jejich kombinace jsou chuťově harmonické a vyvážené.
Ve woku lze opékat, dusit, vařit v páře i smažit - suroviny neztácejí šetrnou přípravou a krátkou dobou tepelné úpravy svou čerstvost, koření zůstává aromatické a pokrmy jsou zdravé, pestré a rozmanité. Seznamte se s takřka neomezenými možnostmi tohoto kuchyňského vybavení a nechte se okouzlit více než 120 recepty na zeleninové, rybí, masové a drůbeží pokrmy i na exotické sladkosti.
Více informací o této knize WOK se dozvíte také na stránkách www.knizniweb.cz.
ZUZI
Chytrá Žena.cz