Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. To vše k plné spokojenosti nejen jejich majitelů, ale také hostů...
Ano, šéfe –22.9. 2016:
Tentokrát se Šéf Zdeněk Pohlreich podívá na zoubek
liberecké restauraci U Rytíře, umístěné ve středu Liberce jen pár metrů od radnice. Své zákazníky se snaží nalákat na stylové prostředí, polední menu a mnohá další kulinářská překvapení.

Přestože si paní majitelka své dva kuchaře a personál nemůže vynachválit, po poledním menu se už v restauraci až do zavíračky téměř nikdo neobjeví. U Rytíře z toho mají těžkou hlavu, restaurace prodělává, a pokud tržby nepůjdou nahoru, bude paní majitelka nucena podnik zavřít.
Restaurace se nachází v prvním poschodí, což není zrovna dobrý začátek. Interiér je ale příjemný a personál se snaží – je čtyřčlenný, dva na place a dva v kuchyni. Paní majitelka je na ně pyšná. Své dva kuchaře prezentuje jako profesionály s mezinárodní praxí.
Poněkud neobvyklé v našem pořadu je to, že jej nekontaktovala majitelka, ale její zaměstnanci. Jaké rady nabídne Zdeněk Pohlreich restauraci, aby do ní hosty nejen přilákali, ale aby se sem i rádi vraceli?
Nenechte si 22.9. 2016 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:45 na Primě
Zdroj, foto:
Prima
Vendula Vrablová
Tento článek také můžete